3 червня 13:08
Вже більше року я працюю PM-ом у QuitCode і хочу сказати, що це крутий досвід.
Наші розробники — це справжні профі, з якими будь-яка складна логіка стає реальністю.
За цей час ми реалізували багато класних речей. Ми робили складні системи управління орендою, закриті портали для транспортників, зручні фінансові дашборди для ресторанів і т. д.
Наша робота — це не лише таски й дедлайни. Наші тімбілдинги — це окрема любов.
Кожна Pizza Friday залишається крутим спогадом і чудовим приводом посміятися, а походи в гори допомагають класно перезавантажитися та відпочити від гаджетів. Такі неформальні моменти роблять нас не просто колегами, а міцною командою.
Дякую команді за цей час, підтримку та спільний ріст.
Якщо ви шукаєте компанію, де дійсно дбають про ваш прогрес і дають крутий простір для професійного стрибка — від душі рекомендую QuitCode.
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! 💙
Нам дуже приємно, що для тебе період роботи в компанії асоціюється з класною атмосферою, цікавими проектами та крутими тімбілдінгами)
Дякуємо за твій внесок, довіру та спільний розвиток. Бажаємо ще багато цікавих проєктів, нових викликів і крутих досягнень разом із QuitCode! 🚀