Вже більше року я працюю PM-ом у QuitCode і хочу сказати, що це крутий досвід.
Наші розробники — це справжні профі, з якими будь-яка складна логіка стає реальністю.
За цей час ми реалізували багато класних речей. Ми робили складні системи управління орендою, закриті портали для транспортників, зручні фінансові дашборди для ресторанів і т. д.
Наша робота — це не лише таски й дедлайни. Наші тімбілдинги — це окрема любов.
Кожна Pizza Friday залишається крутим спогадом і чудовим приводом посміятися, а походи в гори допомагають класно перезавантажитися та відпочити від гаджетів. Такі неформальні моменти роблять нас не просто колегами, а міцною командою.
Дякую команді за цей час, підтримку та спільний ріст.
Якщо ви шукаєте компанію, де дійсно дбають про ваш прогрес і дають крутий простір для професійного стрибка — від душі рекомендую QuitCode.
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! 💙
Нам дуже приємно, що для тебе період роботи в компанії асоціюється з класною атмосферою, цікавими проектами та крутими тімбілдінгами)
Дякуємо за твій внесок, довіру та спільний розвиток. Бажаємо ще багато цікавих проєктів, нових викликів і крутих досягнень разом із QuitCode! 🚀
Почав працювати з компанією майже три роки тому, і за цей час побачив багато змін і розвитку. І приємно, що цей рух не зупиняється. Радий бути частиною цього процесу та мати змогу впливати на нього.
Найбільше ціную людей, з якими довелося і досі працюю — це, без перебільшення, найкраще в компанії
Працюю в Quitcode на позиції PM і загалом маю дуже позитивний досвід.
Компанія спеціалізується на no-code/low-code розробці, що дає можливість швидко запускати продукти і працювати з різноманітними цікавими проєктами.
Особливо цінно, що команда відкрита до нових ідей і постійно шукає більш ефективні підходи до розробки.
Як проєктному менеджеру, мені подобається рівень автономії та довіри, є можливість реально впливати на процеси, приймати рішення і бачити результат своєї роботи.
Комунікація в команді прозора, всі залучені в процес і готові допомогти.
Також варто відзначити хороший менеджмент і здорову робочу атмосферу без зайвої бюрократії.
Рекомендую Quitcode тим, хто хоче розвиватись у сфері nocode/low-code та працювати в команді з сучасним підходом до розробки
Дякуємо за відгук і за те, що поділився своїм досвідом!
Для нас дуже цінно, те що ти позитивно відмічаєш рівень довіри, автономії та впливу на процеси в компанії.
Ми дуже раді, що тобі відгукується наша культура відкритості, прозора комунікація та підхід до no-code/low-code розробки. Дякуємо за рекомендацію і твій внесок у розвиток команди 🙌
Пропрацював у компанії рік і можу сказати, що це був цінний етап у моєму професійному розвитку. За цей час я долучився до кількох різнопланових проєктів, отримав багато практичного досвіду та зміг суттєво прокачати свої навички.
Онбординг пройшов дуже легко та структуровано, що дозволило швидко включитися в робочі процеси. Після нього я плавно почав працювати як над внутрішніми автоматизаціями, так і над автоматизаціями для клієнтів. У більшості проєктів працював зі стеком Make + Airtable, але залежно від задач доводилося занурюватися й у інші інструменти та технології. Це дало можливість розширити кругозір і краще зрозуміти різні підходи до побудови автоматизованих рішень.
Загалом співпрацею задоволений і вдячний компанії за майже рік спільної роботи та отриманий досвід.
Дякуємо за відгук і за цей рік співпраці!
Нам дуже приємно чути, що ти оцінив структурований онбординг та можливість працювати над різноплановими проєктами — як внутрішніми, так і клієнтськими. Раді, що робота з Make, Airtable та іншими інструментами стала для тебе цінним етапом професійного розвитку.
Зі своєї сторони, ми дякуємо за твій внесок у команду і компанію загалом та бажаємо подальшого зростання й цікавих проєктів попереду 🙌
Quitcode — це компанія, яка залишила у мене лише найкращі спогади. Це місце, де працюють справді чудові люди, які підтримують, мотивують і допомагають розвиватися. Команда завжди відзначалася професійністю та дружньою атмосферою, що створювало комфортні умови для роботи.
Працюючи в Quitcode, я отримав безцінний досвід, який суттєво вплинув на мій професійний ріст. Завдяки цікавим проєктам і можливості працювати з талановитими колегами, я зміг розширити свої знання та вдосконалити навички.
Ця компанія стала для мене ніби другою сім’єю. Ми підтримували одне одного не лише у роботі, але й у повсякденних справах, завжди відчувалася взаємна довіра та турбота.
Я був повністю задоволений своєю роботою у цій компанії й щиро вдячний за час, проведений тут. Quitcode — це місце, яке я завжди згадуватиму з теплом, вдячністю та великою повагою!
Щиро дякуємо за такі теплі слова !
Нам надзвичайно приємно читати, що досвід у QuitCode залишив у тебе саме такі спогади та відчуття. Ми справді цінуємо атмосферу підтримки, довіри й розвитку, тому дуже раді, що ти це відчував у команді.
Дякуємо за твій внесок і за час, який ти провів разом із нами. Бажаємо подальших професійних перемог і тільки крутих проєктів попереду 🙌
Працюючи в компанії Quitcode, я отримав безцінний досвід та навички, які допомогли мені професійно зростати. Quitcode — це місце, де кожен співробітник відчуває себе частиною великої та дружньої команди, де цінуються ініціатива, творчий підхід і відданість своїй справі.
Особливо хочу відзначити підтримку керівника та колег, які завжди були готові допомогти й надати корисні поради. У Quitcode панує атмосфера співпраці та взаємопідтримки, що дозволяє ефективно вирішувати будь-які задачі та досягати високих результатів.
Мій час у Quitcode був надзвичайно продуктивним і я вдячний за можливість працювати з такими професіоналами. Хоча я вирішив змінити спеціальність і продовжити свій кар’єрний шлях в іншій галузі, я завжди буду пам’ятати досвід роботи в Quitcode як важливий етап свого професійного розвитку.
Щиро рекомендую Quitcode як роботодавця, який створює сприятливі умови для зростання та розвитку своїх співробітників.
Щиро дякуємо за такий змістовний і теплий відгук!
Нам дуже приємно знати, що час у QuitCode став для тебе важливим етапом професійного розвитку та що ти відчував підтримку керівника й команди. Атмосфера співпраці, ініціативності та взаємодопомоги — це те, що ми справді цінуємо і розвиваємо.
Дякуємо за твій внесок у спільні результати та за рекомендацію. Бажаємо успіхів у новій сфері й впевнені, що попереду на тебе чекає ще багато крутих досягнень 🙌