2 грудня 2025 22:10

Олександр Рогов

Почав працювати в компанії на позиції Front-end розробника маючи за собою мінімальний комерційний досвід. Компанія провела онбордінг, надала техніку, закріпила за мною ментора, і поступово залучала в корпоративний процес. Комунікація всередині компанії була позитивна і я ніколи не відчував тиску звернутися за допомогою чи порадою до старших і більш досвідчених розробників та архітекторів. Компанія сприяла швидкому зростанню моїх професійних, технічних, та комунікативних навичок в корпоративному середовищі завдяки цікавим проєктам — за розміром від середніх до великих. Відчувалася довіра, бо в деяких з них були зустрічі напряму із замовником.
Окрім бізнесу, компанія також заохочує особистісний розвиток — виступи lightning talk, обмін знаннями галузі всередині компанії, і вивчення англійської з викладачем.
Також важливо, що є можливість висловити ідеї по покращенню процесів компанії, і безпосередньо помітити результат впровадження, отже компанія зацікавлена в створенні сприятливих умов для своїх співробітників. Компанія невелика, але при цьому велика кількість людей які працюють на протязі довгого часу, що каже за гарне утримання співробітників.
Загалом, я отримав позитивний досвід в компанії Quintagroup і сміливо рекомендую її як для початку свого професійного шляху, так і для досвідчених професіоналів своєї справи, які жадають технічних викликів і справедливої компенсації.