19 вересня 2024 14:56
Я працюю в Qubstudio понад двох років як проектний менеджер. Можу з точністю сказати, що таку команду, круто побудований робочий процес та комунікацію наразі дуже важко знайти. Підтримка з будь-якими питаннями, прагнення допомогти та досягти чогось неймовірного, креативного та особливого разом, спільними зусиллями — це одні з плюсів численного списку переваг цієї компанії.
Я прийшла сюди з малим досвідом роботи, але з кожним роком тут я відчуваю у собі готовність, впевненість та мотивацію пробувати щось зовсім нове для себе, покращувати процес та йти до цілей. Компанія надихає і робить все для того, щоб не стояти на місці.
Підтримка з усіх сторін в будь-яких ситуаціях тут завжди дуже відчувається, від чого і хочеться продовжувати свій шлях в Qubstudio.
Українська компанія з європейськими стандартами роботи, якістю, яку не шкода рекомендувати всім, хто хоче мати крутий досвід роботи з творчими, готовими на виклики людьми.