16 лютого 2024 22:26
Працюючи на позиції Product Designer у дизайн агенції Qubstudio протягом двох років, я маю тільки позитивні емоції та досвід. Моя кар’єра тут розпочалась з дизайн інтернатури, що організовує компанія, і це стало чудовим стартом для мене у світі професійного дизайну.
Команда тут неймовірна🔥. Я відчуваю сильну менторську підтримку від більш досвідчених колег, що допомагає мені постійно розвиватися. Мені подобається, що я маю можливість брати участь у повному циклі дизайн процесу — від початкових досліджень до підтримки розробників під час втілення проектів в життя.
Крім професійного розвитку, мені дуже імпонує соціальна відповідальність Qubstudio. Збори та донати для української армії в ці складні часи показують, що компанія не лише дбає про свій розвиток та успіх, але й про добробут нашої країни. Це надзвичайно важливо для мене, особливо зараз💙💛.
Навіть під час війни компанія продовжує розвиватися, підтримувати український бізнес та високо тримати планку українського дизайну, організовуючи навчальні програми для дизайнерів. Це демонструє не тільки високий професіоналізм, але й глибоке розуміння важливості спільноти та підтримки один одного🫂.