13 лютого 2023 13:22
Я прийшла до Qubstudio з інтернатури — і ща на ній зрозуміла наскільки мені подобається тут працювати. Після цього вже пройшло більше року і що можу для себе викреслити:
— Дуже подобається варіативність проектів, цікавих і комплексних — дуже мотивуючих для подальшого професійного розвитку, який доречі дуже підтримується культурою компанії, і це не може не тішити.
— Також дуже комфортно відчуваю себе працюючи дистанційно, при цьому завжди відчуваю себе частиною команди і знаю що у любому випадку по різних питаннях є до кого звернутись.
— Мені імпонує структура компанії, її цінності, налагоджені процеси і купа цікавих і корисних внутрішних івентів.
— Ще можу відмітити дуже комфортну і приємну команду, яка мотивує бути краще і при цьому відчувається турбота і зацікавленість в мені як в людині так і в спеціалісті.
Коротше, працювати у Qubstudio це як ковток свіжого повітря як на мене, і я дуже радію що маю такий досвід і таку роботу :)