19 січня 20:35
Хочу поділитись негативним досвідом при відгуку на вакансію. Відправив усі данні, зв’язалась рекрутер та попросила зачекати десь з тиждень поки лід вийде зі свят, це все зрозуміло, але потім після певних уточнень пропали. Через два тижні знов написала рекрутер з питанням чи можу зробити тестове і одразу через 10 хвилин лист з відмовою. Дівчина ще раніше подавалась на іншу позицію в ту ж компанію і також була ситуація, що дали тестове та під час його виконання прийшла відмова, але потім виявилось, що збоїть програма яка автоматом все розсилає. Як на мене не дуже професійно виглядає такий робочий процес, відчуття, що рекрутери просто тренуються, а не дійсно шукають співробітників і тоді під питанням чи є в компанії розуміння корпоративної культури та етики?
Вітаю, Костянтине!
Я Head of HR у QS Games.
Мені дуже шкода, що ви отримали негативний досвід, спілкуючись із нашою командою. Але ми дуже вдячні вам за відгук, адже завдяки йому ми проаналізуємо, що не так у наших процесах, де стався збій, і виправимо це.
Сподіваюсь, у нас ще буде нагода виправити враження, яке у вас склалось про QS Games.
Дякую вам за зворотний зв’язок!