24 липня 2022 20:39
Я працюю у QuartSoft вже понад 10 років. Це не перша компанія у моїй кар’єрі, тому є з чим порівняти. Насамперед хотілось би відзначити дружнє ставлення та прозору атмосферу у колективі. Саме тут працюють чудові фахівці, які завжди допоможуть та дадуть корисну пораду.
Цінність компанії QuartSoft полягає у наданні всіх необхідних умов для професійного росту та розвитку співробітників, найголовніше — індивідуальний підхід до кожного. Курси на різних платформах, конференції, можливість провести лекції, співбесіди інших кандидатів, створення груп за інтересами, які допомагають розвиватися як професійно, так і всебічно. Компенсація спорту, англійська тощо.
Відсутність мікроменеджменту та тривалих процесів узгодження, але при цьому все дисципліновано, і кожен розуміє свою відповідальність за компанію та за свій проєкт в цілому. Завжди вітається й особиста ініціатива, яку обов’язково розглянуть та дадуть розгорнутий фідбек. Все це надає великі можливості розвиватися у будь-яких напрямках, що цікавлять, у рамках професійної галузі та реалізувати свій потенціал.
Протягом воєнного стану компанія займається волонтерством, а також допомогою при релокації працівників та їх сімей.
Окремо хотілося б згадати всі івенти та тімбілдінги, які проводились у компанії під час моєї роботи, такі заходи завжди проходять на висоті.
QuartSoft це найкраща компанія на моєму кар’єрному шляху.