Скоро виповнюється 4 роки як я є частиною QUARTE і це хороша нагода щоб трішки порефлексувати і згадати свій шлях за цей час. 4 роки це доволі багато, тож ця цифра вже говорить сама за себе. Це був час великих змін та випробувань, проте є дещо, що продовжує залишається незмінним, а саме — та підтримка і ріст які я відчуваю тут.
Уже і не згадати усіх тих активностей які ми проводили разом. І хоч я працюю віддалено, і не так часто бачу своїх колег, я все одно відчуваю себе невід’ємною частиною команди. Безліч воркшопів, лекцій та тімбілдінгів допомогли нам зблизитись та стати кращими і я щиро вдячний за це.
Крім того, приємно бачити як QUARTE росте в цілому, при чому не тільки кількісно, але і якісно. За цей час було протестовано безліч нових ідей та підходів, ми продовжуємо залучати нових клієнтів та відкривати нові ринки. Озираючись назад стає очевидним, наскільки сильно зросла наша цінність як команди і ця тенденція продовжує зміцнюватись.
Тож, підсумовуючи все вищесказане, хочу ще раз подякувати за той час який ми провели разом, за бездоганну командну роботу та той безцінний досвід, який я отримав тут. QUARTE — це завжди про великі амбіції, професійний ріст та нові виклики, і я радий що є частиною такої чудової команди!
Вже кілька років працюю в QUARTE у маркетингу і часто звертаюся до дизайнерів за допомогою чи порадою, тож мала можливість попрацювати з більшою частиною команди, а з деким — кожен день. І можу з впевненістю сказати: це надзвичайно талановиті, ввічливі і дружні люди.
Це команда, де люди дійсно горять своєю справою, і це відчуваєш щодня. Тут цінують розвиток, постійно проводять навчання, ноледжшерінги, а тімбілдинги (картинг, боулінг, йога, скелелазання, кулінарні майстер-класи) роблять робочу атмосферу ще крутішою.
Особливо надихає, що команда запустила безкоштовне навчання для початківців дизайнерів, щоби ділитися досвідом і допомагати іншим рости.
QUARTE — класний простір для розвитку, тут і чудова команда і круті люди навколо, які надихають. В QUARTE багато класних воркшопів, крутих навчань та ініціатив. Дуже приємно бачити, як з кожним днем команда росте і розвивається, а ще приємніше усвідомлювати, що ти так само розвиваєшся разом з нею. Словом, справжній крутий спейс для дизайнерів <3
Ну і звісно,тут нереально цікаві проекти, де не лише UI, а й повноцінний UX. Тож не можу не відзначити, що QUARTE ідеальна агенція для дизайнерів будь-якого рівня.
QUARTE — місце, де тебе чують і прагнуть ставити кращими разом <3
Приєдналася до команди QUARTE понад два роки тому і дуже кайфую від того, що тут кожен може бути почутим і реально впливати на процес.
Мені важливо працювати з експертами, і однозначно дизайн healthcare продуктів це наша сильна сторона, команда добре розуміє і специфіку ринку, і потреби користувачів. Щойно повернулася з конференції HLTH у Європі, де представляла QUARTE і було приємно чути, як замовники вражені нашим портфоліо.
Крім того, у компанії підтримують ідеї працівників і дають можливість зустрічатися з клієнтами on-site, це допомагає краще відчути проект і приймати правильні рішення.
І, звісно, у нас класна тімка. Зараз, коли бачу, як швидко новачки вливаються в атмосферу, підхоплюють внутрішні жарти і меми, розумію, що тут створена справжня дружня команда :)
Почавши працювати в агенції Quarte на початку її існування і пройшовши п’ять років співпраці, я б хотіла відзначити декілька особливостей, які роблять її класною.
Перш за все, Quarte має надзвичайно талановиту команду, де кожен вносить свій унікальний внесок у проєкти та в процеси. Всі спеціалісти зі своїми сильними сторонами — і це дуже круто.
По-друге, культура співпраці та взаємодопомоги, що панує тут, дозволяє ідеям вирувати, а людям розвиватися і не боятися челенджів.
По-третє, Quarte як агенція, а також кожен дизайнер як особистість, прагне досягти високих стандартів в дизайні, завжди обираючи шлях до вдосконалення та розвитку.
Я дуже рада, що мала змогу рости разом з агенцією, бути свідком різних етапів та трансформацій, а також брати участь у створенні класних продуктів та дизайнів.
Quarte — ❤️