Quarks

Київ, Львів, Варшава (Польща), Кіпр

13 грудня 2025 16:31

Ірина Д, Customer Support/Success Manager

Хочу поділитись своїм досвідом взаємодії з Quarks та невеликої рекомендацією — раптом буде корисно для покращення процесів 🤝

У вересні я подавалась на позицію Spanish Customer Support Manager через форму на сайті. Відповіді тоді не отримала, але вакансія зникла буквально за кілька днів, тож я припускаю, що швидко знайшли класного кандидата, і я просто не встигла в останній вагон.

Після цього я намагалась зв’язатися з рекрутинг-командою та TL напрямку через різні канали (LinkedIn, email), скоріше з наміром залишатись на зв’язку і бути на радарі, якщо позиція відкриється знову. На жаль, відповідей не отримала, і в якийсь момент стало незрозуміло: чи це не метч, чи повідомлення просто загубились. Єдина людина, яка відповіла — це SMM Настя в Instagram (за що їй окрема подяка), і вона підказала email, куди можна надіслати резюме.

Тому мені хотілося б поділитися рекомендацією з боку кандидата, який проявляє ініціативу, навіть якщо наразі релевантна вакансія неактивна: коротка персоналізована відповідь у стилі «зараз не розглядаємо, але збережемо контакт у будемо мати на увазі» дуже допомагає зняти невизначеність і залишає класне враження про процес 🙌

В будь-якому випадку це не зменшує мого інтересу до Quarks, і я і надалі була б рада поспівпрацювати)

Ірино, також додатково, я напишу вам особисто в LinkedIn, щоб продовжити діалог і, за можливості, відповісти на всі запитання напряму.

Підтримали: Ірина Д

Вітаю, Ірино!
Дякую, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук. Мені щиро шкода, що процес взаємодії з Quarks залишив у вас негативні враження.

Хочу трохи пояснити ситуацію з нашого боку та перепросити. У вересні, після отримання вашого відгуку, ми надіслали лист із поясненням подальших кроків у процесі та інформацією про те, що за відсутності відповіді протягом певного часу ми зберігаємо резюме й повертаємося до контакту, коли з’являються більш релевантні можливості.

На жаль, лист, який ви писали 1 грудня був пропущений з мого боку. Через велике навантаження та значну кількість вхідних повідомлень я не побачила його вчасно. Це не скасовує моєї відповідальності — я розумію, що відсутність відповіді могла бути неприємною та викликати розчарування, і мені справді прикро, що так сталося.

Для нас важливо будувати відкриту комунікацію з кандидатами, тому ваш фідбек — цінний сигнал і нагадування бути ще уважнішими до процесів.
Дякуємо, що звернули на це увагу і за те, що поділилися своїм досвідом.

Підтримали: Ірина Д