9 липня 2024 11:12
Всім привіт!
Я Дмитро, Product Manager в Quarks
На момент написання цього повідомлення я працюю в Quarks 1240 днів і я залюбки пропрацюю тут ще стільки ж, а може і пару-кілька разів — це якщо коротко
Я прийшов на позицію продуктового аналітика і через два роки почав світчитись в продакта — це був мій особистий запит і бачення розвитку, що ми проговорили з менеджментом ще, напевно, за рік до процесу транзішену.
Зовсім трішки з того, що я можу розповісти про те, чому мені подобається бути частиною Quarks
1. Дійсно сильна і крута команда абсолютно різних людей обʼєднаних спільною метою і однією компанією
2. Цікаві задачі, купа викликів і необхідність адаптуватись — цікаво буде і інтровертам, і екстравертам, якщо міркувати такими категоріями
3. Орієнтованість на результат і людей
4. Ми запускаємо освітні проєкти самостійно і в партнерстві з іншими бізнесами — кожен бажаючий може себе реалізувати як спікер, ментор, викладач і поруч будуть люди, які зможуть допомогти на цьому шляху
5. В минулому році ми переїхали в новий офіс — великі кухні, місця для відпочинку та роботи, сліп руми, душеві
6. Плюшки і компенасації — обіди, заняття спортом, різні курси (н-д, зараз Роман Міщеряков проводить нам курси з імпровізації)
7. Перед початком повномасштабного вторгнення ми зʼїздили всією компанією в Чорногорію і планували наступну поїздку кудись до океану по досягненню чергового майлстоуна. Після початку повномасштабки ми інвестуємо в перемогу і ставимо перед собою не менш амбітні цілі
8. Компанія дійсно багато чого зробила і продовжує робити задля безпеки і автономності працівників та їх сімей
Я міг би продовжувати, але, думаю, цей список і так вже завеликий в час пандемії усіляких РДУГів та цифрової деменції 😅
Компанія росте, розвивається і трансформується завдяки сильній команді і менеджменту
Чи все ідеально? Звісно ні)
Такого не буває в природі і, якщо вам здається, що десь є «ідеально», то сміливо тицніть собі в око пальцем — скоріш за все, його захистять рожеві окуляри)
Помиляються всі і головне, як на мене — це як ви реагуєте та виправляєте ситуацію
Чи ми стаємо кращими? Так
Чи це просто? Дзуськи 🤣
Але нам так чи інакше вдається, бо ми знаємо і використовуємо наші сильні сторони — планування, робота з ризиками, довіра і відкритість до фідбеку на будь-якому рівні
Замість висновку — в нас високі стандарти і вимоги, в першу чергу до себе, середовища та атмосфери, які ми створюємо і ми знаємо для чого це все
Якщо вам відгукнулись мої думки і ви вже мій колега — тішусь і можна без компліментів, я і так вас люблю і ціную🙃
Якщо ще не мій колега, то може саме час долучитись до нашої команди?
p.s. за базар ізі відповім)