Quarks

Київ, Львів, Варшава (Польща), Кіпр

16 травня 2024 13:30

Igor P, Aso Lead

Перечитавши коментарі про компанію зрозумів що ставлення до спеціалістів на етапі співбесід чи хантингу ± однакове.

Мав радість поспілкуватись з HR команди Анною.
Проходив співбесіду деякий час назав. Подавався на посаду ASO manager.
Пройшли знайомство. Відповів на питання та підійшов навіть по всім параметрам наскільки я зрозумів бо отримав пизитивну відповіть на 1 зізвоні.
Попросили декілька дні на відповідь адже керівник відділу перебуває у відпустці.
Чекаю тиждень та пишу в особисті щоб дізнатись про результати та як там взагалі просувається знайомство з моїм резюме бо домовлялися ж отримати відповідь за декілька дні.
Не отримав жодної відповіді на моє повідомлення досі.
Мало того, коли перейшов за посиланням яке мені скидувала HR то воно вже закрито було через 6 дні, хоча наче керівник повинен був бути в відпустці ще. Тому як могли закити так швидко вакансію виникають питання.

Люди, ви ж розумієте яке складаєте враження про українські компанії?
Добре коли отримуєш конструктивну відповідь та причини відмови, навіть коли топ спеціаліст вам не підійшо фінансово.
Але як вже раніше спілкуючись с рекрутерами генезіз так і тут в котре переконався що до кандидатів ставлятья зовсім необачно.
І це при тому що вам пишуть спеціальсти супер високого рівня які могли б принести вашій команді хороший профіт.
Думаю кожен може зробити свій висновок але мені здається що компанія та менеджери просто не зацікавлеі тут спілкуватись з дуже кваліфікованими спеціалістами.

Підтримали:  Nina Avram

Вітаю, Ігоре!
Дякую, що зацікавились вакансією та надали нам фідбек стосовно комунікації під час процесу найму.
Насамперед, мені прикро, що у вас лишились негативні враження протягом етапу відбору. Я розумію ваше розчарування відсутністю чіткої комунікації та хочу запевнити, що це не є стандартною практикою для нашої компанії.
Що стосується закриття вакансії, ми дійсно закрили цю вакансію, адже кандидат якого ми найняли перебував на фінальному етапі процесу найму. Я розумію, що це могло справити негативне враження, і прошу вибачення за те, що не повідомила про рішення раніше.
Ситуація, яка склалась з вами — це неприємний кейс, який ми не хочемо повторювати. Звʼяжуся з вами додатково в особистих повідомленнях.