Quarks

Київ, Львів, Варшава (Польща), Кіпр

19 квітня 2023 14:46

Anastasiia Melnykova, SMM & Influence Marketing Manager

Проходила співбесіду в Quarks на позицію Senior SMM і хоч співпраця у нас не склалася, бо ми маємо трохи різні бачення, хочу відмітити добре побудований процес рекрутингу.

Після спілкування сьорчером в телеграм, було технічне інтерв’ю та знайомство з наймаючим менеджером Мартою (PR), яка дуже приємна у спілкуванні, детально розказує про компанію та позицію та й взагалі одразу видно, що є чітке розуміння цілей та очікувань від майбутнього спеціаліста.
Наступним етапом було тестове, яке хоч і досить об’ємне, але добре та чітко сформоване й на нього дається достатнього часу на виконання. Лайк за адекватні дедлайни)
Фінальна співбесіда проходила офлайн в офісі з СЕО, яка також була досить приємною та без цих моментів, коли тебе намагаються затопити та применшити свою експертність, як спеціаліста (що, нажаль, не рідко зустрічається). Єдине що мене смутило, так це питання, чи могла б з розумінням поставитись до компаній, які продовжують працювати на ринку росії, бо інакше вони накриються — сподіваюсь це був просто чек на мою адекватність та позицію. Але краще не ставте такі питання, бо виникають підозри 😄

Загалом я швидко отримувала фідбек після кожного етапу та отримала цікавий досвід спілкування. 😉

Підтримали:  Таня Гончар

Анастасіє, привіт 😉
Дякую за такий відвертий та розгорнутий відгук. Була рада познайомитись з тобою.
Спілкування в офісі відбувалось з СОО, Катериною, а не з СЕО, але думаю їй приємна така думка 😄

Стосовно питань про російський ринок — так, чек позиції. Але слушна думка, прибрали це питання. Сподіваюсь досвід спілкування з іншими компаніями буде не менш приємним і компанія серця знайдеться.