я працювала в Quarks 3 роки. і ці три роки були сильно трансформаційними як професійно, так і особистісно
я пройшла шлях від Market research analyst до Product manager
хоч і зараз я пішла розвиватись в іншому напрямку, але великою мірою це стало можливим завдяки досвіду, який я отримала в Quarks
що дуже хочеться відмітити:
• людей: там збираються шалено талановиті люди, з якими можна створювати щось круте. щаслива, що мала можливість їх зустріти і разом працювати
• підтримка: компанія стала опорою у максимально складній ситуації з початком повномасштабної війни, так само в будь-які кризи я відчувала, що можу розраховувати на допомогу. це в часи турбулентності супер цінно
• можливості розвитку: мій доволі стрімкий шлях росту в компанії це доводить. мені давали можливість розвиватись, завжди підтримували мій шлях(тут дуже завдячую своїй менеджерці Юлі Нефьодовій) і давали нові зони відповідальності. це неймовірно рости в такому середовищі
• ну і не без крутих ітшних штук: безкоштовні обіди — це не просто круто, а можливість взагалі не думати про їжу щодня. красивий і зручний офіс, всілякі корпоративи з обовʼязковою соціальною відповідьністю
короче, працювати там дійсно щасливий білетик по моїх відчуттях. це підтверджує як мінімум те, що мені звільнятись було сильно складно
якщо раптом у Quarks є вакансія, яка вас драйвить, раджу подаватись! ви не пошкодуєте))
Працюю в компанії Quarks вже 4,5 роки, і можу з упевненістю сказати, що це місце надає можливості для розвитку. За цей час я змінила 4 позиції, пройшовши шлях від агента саппорту до тім ліда антифрод команди. Мене завжди підтримували, бачили потенціал і давали простір для зростання, що для мене є дуже цінним.
Ще один великий плюс — можливість працювати віддалено. Я живу в Польщі, а моя команда розкидана по різних куточках України, але ми відмінно комунікуємо. Віддалений формат дає свободу організовувати свій час та працювати з будь-якої точки світу, що робить мою роботу комфортною й гнучкою.
Одне з найцінніших для мене — це можливість впливати на продукт своїми ідеями. Коли твої пропозиції не просто вислуховують, але й втілюють у життя, це надихає і мотивує працювати ще краще.
Працюю в Quarks більше 3 років, починала на позиції аналітикині і згодом виросла до продакт менджерки.
На жаль, написати у віршах оду Quarks у мене не вийшло, тому тримайте прозаїчний перелік пунктів, за що я люблю Quarks:
1. Сильна команда: дійсно видно високі вимоги до найму, +всі зацікавлені в розвитку продукту і немає «корпоративного футболу», навпаки, команди допомагають шукати спосіб втілити ідеї.
2. Атмосфера в офісі: в цілому в офісі кайфово знаходитись, а я ще знайшла тут собі друзів (і частину існуючих теж «переманила», за це, кстаті, є винагорода)
3. Є можливість карʼєрного росту: як горизонтально, так і вертикально, майже весь менеджмент (як топ, так і середньої ланк) виріс всередині компанії
4. Компанія активно сапортить ЗСУ
5. Купа бенефітів: починаючи зі страхування, english speaking клубом, харчуванням в офісі, закінчуючи компенсаціями за спорт і психолога
6. Компанія належно готується до блекаутів: офіс безперебійний+допомагали співробітникам з облаштуванням безперебійності вдома
Я думаю, шо тут може бути ще дуже багато тексту, але якщо підсумовувати — то я просто раджу вам прийти і пересвідчитись самим в тому, як тут кльово.
Працюю тут не так давно, проте вже готовий сказати про свої враження.
Швиденько пробіжуся по бенефітам:
Сніданки, обіди, снеки, страхування, навчання, спорт, корпоративний лікар, масажі і т.д.
Гнучкий графік та гібридний формат — зручно. Також офіс повністю автономний, що дозволяє працювати в зручних умовах. Допомагають при необхідності облаштувати домашнє робоче місце, щоб забезпечити безперебійність.
Однак не це мене вразило. Це моя перша робота на позиції Media Buyer’a. І взяли мене зовсім зеленого, в мене повірили і, сподіваюся, що не дарма. І тут зацікавлені в моєму розвитку та зростанні. Цікаві задачі, свобода дій, думок, висловлювань. Тут ти відчуваєш, що маєш вплив на бізнес.
Компанія ставить амбітні цілі, команда в них вірить і досягає! Однозночно рекомендую!
У липні подавалась на вакансію Localisation Manager. Що здивувало, що не мала жодної живої співбесіди з рекрутером, а одразу отримала тестове завдання. А вже після цього співбесіда зразу з керівником відділу. Не вийшло потрапити в компанію, але це мабуть і добре, бо вакансія досі відкрита, а це свідчить, що щось точно не так чи з процесом рекрутації чи з самою компанією.
Cвітлано, вітаю!
Дякуємо вам за зворотній звʼязок. Ми цінуємо вашу участь у процесі найму на посаду Localization Manager і перепрошуємо, що процес відбору викликав певне здивування.
Наш підхід передбачає тестове завдання на ранньому етапі для оцінки практичних навичок кандидата, адже саме вони відіграють ключову роль для даної позиції. Це дозволяє ефективніше використовувати час як кандидата, так і керівника відділу.
Щодо активної вакансії — ми шукаємо метч відповідностей навичкам і потребам команди. Ми врахували ваш відгук, щоб вдосконалити наші процеси і зробити їх зручнішими.
Працюю в Quarks сумарно вже 6 років і маю позитивний досвід на різних позиціях. Починав із віддаленої роботи, де провів перший рік, а згодом перейшов на офісні позиції. З часом виріс кар’єрно до менеджера команди.
Найбільше мені подобається атмосфера в офісі — де підтримується баланс між роботою та особистим життям. Крім того, компанія пропонує багато бенефітів: ринкову зарплату, страхування, обіди, снеки, а також компенсацію за різні активності, як-от вивчення англійської, спортзал, навчання та психологічні консультації і т.д.
Окремо хочу відзначити, як компанія підтримує під час складних періодів, зокрема під час блекаутів. Офіс повністю автономний, що дозволяє нормально працювати навіть в умовах жорстких відключень, а для віддалених співробітників компанія допомагає облаштувати робоче місце вдома.
Ще однією важливою перевагою є можливість змінювати напрямок роботи всередині компанії — це чудова можливість розвиватися та пробувати себе в нових ролях, якою багато співробітників активно користуються.
Раджу Quarks тим, хто цінує стабільність, розвиток і турботу про працівників.
Всім привіт! Мене звати Олександр, зараз я на етапі завершення мого випробувального терміну на позицію Operations Manager. Хочу зауважити, що це мій перший досвід в IT і я дуже вражений тим, як тут ставляться до людей. Наскільки уважно та місцями прискіпливо, ставляться до формування команд. Наскільки якісно побудовані HR процеси в компанії і те, як мій менеджер зацікавлений в тому, щоб у мене все вийшло. Вже бачу, що тут є можливість до навчання та розвитку і одночасно з цим чітко проговорені та визначені KPI.
Це той випадок, коли перформити хочеться, а не треба. Щось мені підказує, якщо ви оберете Quarks, а Quarks обере вас — то ви з нами на довго!
Працюю в Кваркс вже півроку, хочу залишити відгук про компанію.
Починаючи від хайрингу до сьогоднішнього дня задоволена усіма процесами та самою атмосферою компанії, все дуже чітко та зрозуміло.
Компанія цінує своїх працівників, дає можливості для розвитку та зростання. Також, подобається культура фідбеку, де ти знаєш, що будеш почутим.
Була співбесіда 15 серпня на позицію Email Marketing Specialist і я був трохи розчарований. Бо було враження, що мене запросила Юлія просто для кількості співбесід. Вона була геть не зацікавлена в спілкуванні зі мною. Це був здебільшого монолог, хто я та чим займався по життю)) Також коли я поставив питання, які мені були цікаві, то Юлія на більшість не змогла відповісти, але я попросив її коли вона дізнається щось по ним то може відписати в особисті в лінкедін, але відповіді я так і не дочекався. І головне, що пообіцяла фідбек через
Олександре, вітаю!
Дякую, що надали фідбек стосовно процесу найму. Запевняю вас, що думка про незацікавленість є субʼєктивною.
Зі свого боку, прошу вибачення за те, що не повернулася з фідбеком у зазначений термін. Завдяки вашому відгуку зробили висновки, що в період високого навантаження будемо брати трохи більше часу на надання зворотнього звʼязку та відповідати своєчасно.
Також, написала вам в особисті повідомлення🙌
Всім привіт!
Я Дмитро, Product Manager в Quarks
На момент написання цього повідомлення я працюю в Quarks 1240 днів і я залюбки пропрацюю тут ще стільки ж, а може і пару-кілька разів — це якщо коротко
Я прийшов на позицію продуктового аналітика і через два роки почав світчитись в продакта — це був мій особистий запит і бачення розвитку, що ми проговорили з менеджментом ще, напевно, за рік до процесу транзішену.
Зовсім трішки з того, що я можу розповісти про те, чому мені подобається бути частиною Quarks
1. Дійсно сильна і крута команда абсолютно різних людей обʼєднаних спільною метою і однією компанією
2. Цікаві задачі, купа викликів і необхідність адаптуватись — цікаво буде і інтровертам, і екстравертам, якщо міркувати такими категоріями
3. Орієнтованість на результат і людей
4. Ми запускаємо освітні проєкти самостійно і в партнерстві з іншими бізнесами — кожен бажаючий може себе реалізувати як спікер, ментор, викладач і поруч будуть люди, які зможуть допомогти на цьому шляху
5. В минулому році ми переїхали в новий офіс — великі кухні, місця для відпочинку та роботи, сліп руми, душеві
6. Плюшки і компенасації — обіди, заняття спортом, різні курси (н-д, зараз Роман Міщеряков проводить нам курси з імпровізації)
7. Перед початком повномасштабного вторгнення ми зʼїздили всією компанією в Чорногорію і планували наступну поїздку кудись до океану по досягненню чергового майлстоуна. Після початку повномасштабки ми інвестуємо в перемогу і ставимо перед собою не менш амбітні цілі
8. Компанія дійсно багато чого зробила і продовжує робити задля безпеки і автономності працівників та їх сімей
Я міг би продовжувати, але, думаю, цей список і так вже завеликий в час пандемії усіляких РДУГів та цифрової деменції 😅
Компанія росте, розвивається і трансформується завдяки сильній команді і менеджменту
Чи все ідеально? Звісно ні)
Такого не буває в природі і, якщо вам здається, що десь є «ідеально», то сміливо тицніть собі в око пальцем — скоріш за все, його захистять рожеві окуляри)
Помиляються всі і головне, як на мене — це як ви реагуєте та виправляєте ситуацію
Чи ми стаємо кращими? Так
Чи це просто? Дзуськи 🤣
Але нам так чи інакше вдається, бо ми знаємо і використовуємо наші сильні сторони — планування, робота з ризиками, довіра і відкритість до фідбеку на будь-якому рівні
Замість висновку — в нас високі стандарти і вимоги, в першу чергу до себе, середовища та атмосфери, які ми створюємо і ми знаємо для чого це все
Якщо вам відгукнулись мої думки і ви вже мій колега — тішусь і можна без компліментів, я і так вас люблю і ціную🙃
Якщо ще не мій колега, то може саме час долучитись до нашої команди?
p.s. за базар ізі відповім)
Працюю в Quarks 2 роки аналітиком та розумію, що компанія однозначно піклується про своїх співробітників на вищому рівні. Не згадуючи комфортний офіс та купу бенефітів, тут будь-які питання вирішуються швидко та за повної підтримки компанії.
Є всі умови для професійного розвитку. Ідейність та ініціативність тільки вітаються, а колектив мотивує вчитися і переймати новий досвід щодня. В тому числі можна не боятися зміни пріоритетів або напрямку розвитку, адже компанія постійно йде на зустріч і намагається підлаштовувати робочі цілі під ваші амбіції. Сам нещодавно пройшов через подібне, тому пишу про це зі стовідсоткою впевненістю.
Також все раніше згадане підсилюється легкою комунікацією в середині команди і значною кількістю неформального спілкування. Quarks — це дійсно те місце, де хочеться залишатися якнайдовше.
Працюю в компанії близько року. З того, що можу сказати на зараз — це однозначно найкраще місце роботи з усього мого досвіду.
Тут поєдналось усе: команда потужних спеціалістів, цікаві задачі, нові виклики. Можна сьогодні запропонувати будь-яку ідею і вже завтра команда працюватиме над її реалізацією. У Quarks відчув, як це, коли усе працює як один великий механізм на результат.
По найму було злагоджено та швидко — я знайшов вакансію Affiliate Manager та написав рекрутерці в лінкедин. Ми поспілкувались та мене запросили на співбесіду. По проходженню співбесіди, ввечері того ж дня мене покликали на фінальну співбесіду із представником
Однозначно рекомендую Quarks, як компанію, бо зараз відчуваю, що вношу свій вклад у розвиток компанії та це цінується.
Перечитавши коментарі про компанію зрозумів що ставлення до спеціалістів на етапі співбесід чи хантингу ± однакове.
Мав радість поспілкуватись з HR команди Анною.
Проходив співбесіду деякий час назав. Подавався на посаду ASO manager.
Пройшли знайомство. Відповів на питання та підійшов навіть по всім параметрам наскільки я зрозумів бо отримав пизитивну відповіть на 1 зізвоні.
Попросили декілька дні на відповідь адже керівник відділу перебуває у відпустці.
Чекаю тиждень та пишу в особисті щоб дізнатись про результати та як там взагалі просувається знайомство з моїм резюме бо домовлялися ж отримати відповідь за декілька дні.
Не отримав жодної відповіді на моє повідомлення досі.
Мало того, коли перейшов за посиланням яке мені скидувала HR то воно вже закрито було через 6 дні, хоча наче керівник повинен був бути в відпустці ще. Тому як могли закити так швидко вакансію виникають питання.
Люди, ви ж розумієте яке складаєте враження про українські компанії?
Добре коли отримуєш конструктивну відповідь та причини відмови, навіть коли топ спеціаліст вам не підійшо фінансово.
Але як вже раніше спілкуючись с рекрутерами генезіз так і тут в котре переконався що до кандидатів ставлятья зовсім необачно.
І це при тому що вам пишуть спеціальсти супер високого рівня які могли б принести вашій команді хороший профіт.
Думаю кожен може зробити свій висновок але мені здається що компанія та менеджери просто не зацікавлеі тут спілкуватись з дуже кваліфікованими спеціалістами.
Вітаю, Ігоре!
Дякую, що зацікавились вакансією та надали нам фідбек стосовно комунікації під час процесу найму.
Насамперед, мені прикро, що у вас лишились негативні враження протягом етапу відбору. Я розумію ваше розчарування відсутністю чіткої комунікації та хочу запевнити, що це не є стандартною практикою для нашої компанії.
Що стосується закриття вакансії, ми дійсно закрили цю вакансію, адже кандидат якого ми найняли перебував на фінальному етапі процесу найму. Я розумію, що це могло справити негативне враження, і прошу вибачення за те, що не повідомила про рішення раніше.
Ситуація, яка склалась з вами — це неприємний кейс, який ми не хочемо повторювати. Звʼяжуся з вами додатково в особистих повідомленнях.
Проходила співбесіду у Quarks на позицію Compliance Specialist і хочу поділитися досвідом.
Вакансію мені запропонували напряму через Лінкедін і я подумала, що можна спробувати. Відповіла на безліч типових запитань від HR у повідомленнях, про цілі на майбутнє, очікування від роботи і т.д.
Потім було тестове, що складалося з трьох завдань, сумарне виконання якого зайняло у мене приблизно
Тестове я виконала у строк і за його результами була запрошена на співбесіду. На співбесіді було зрозуміло наскільки керівникові відділу байдуже на кандидатів на цю позицію загалом, склалося враження, що моє резюме навіть не читали, більшу частину співбесіди відповідала я на ті самі питання, що і у спілкуванні з HR-ом. Приблизно на цьому етапі я зрозуміла, що це не моя компанія, але вирішила отримати остаточний відгук щодо своєї кандидатури.
Отримала відмову, пов’язану з «На жаль, ми не зможемо покрити ваші очікування та бажання». Не можу сказати, що була засумучена, але хочу поділитися наступним:
Всі (!!) мої ідеї, що стосувалися покращення першої сторінки пошукової видачі були використані, використані після того, як я отримала відмову.
Якщо Quarks вважає, що вони самі прийшли до всього цього, то вийшло дійсно дивно, як так, що через тиждень після того як мені відмовили, я почала помічати як одне за іншим впроваджується те, що я так детально описала у тестовому.
Я вважаю, що кожна робота має бути оплачена, а просто використовувати ідеї, викладені кандидатами — як мінімум непрофесіонально.
Якщо у вас є в думках спробувати себе на позицію у Quarks — не раджу, можете залишитися такими ж обдуреними як і я.
Привіт, Даріє!
Дякуємо за відгук, для нас це цінно, щоб розуміти, де є прогалини і над чим варто працювати.
Даріє, хочу прокоментувати щодо нашого процесу та етапів співбесіди. Рекрутер, яка з вами спілкувалась і справді дізнавалась максимально деталей про ваш попередній досвід. Під час співбесіди з менеджером такий процес також є нормальним, так як є бажання дізнатись якомога більше про вас, щоб зрозуміти чи наша позиція і ваш досвід співпадають.
Відповідь рекрутера, на нашу думку, була максимально вичерпною. Були вказані ваші сильні технічні скіли і те, що тестове виконане на хорошому рівні, тому ми і продовжили знайомство. Менеджер та рекрутер чесно виокремили напрямки, в яких у вас більше досвіду (зокрема KYC) і є розуміння, що саме з цим ви б хотіли продовжити працювати. Проаналізувавши все, ми бачимо, що в нашій команді не буде можливості розвиватись в цьому напрямку, про що вас було повідомлено у зворотньому зв’язку після співбесіди.
Також хочу прокоментувати щодо використання ваших ідей в продукті компанії. Ми ніколи не використовуємо ідеї з тестових завдань наших кандидатів в комерційних цілях. Це наша політика і ми її чітко дотримуємось. Напрямок SERM в нашій компанії зараз не в активній роботі, адже ми саме шукаємо відповідальну людину, щоб займатись ним. Пошукова видача не змінилась за цей час та видимий результат від кроків, що впливають на покращення видачі — це тижні та місяці, тому бачити результат за такий період неможливо. Також ідеї, запропоновані вами щодо репутації, є базовими в SERM напрямку та містяться в навчальних матеріалах загального доступу. Якщо потрібно надати деталі, звісно будемо раді.
Цінуємо ваш зворотній звʼязок і, як зазначали в нашому останньому повідомленні, тримаємо контакт на майбутнє. Бажаємо вам успіхів на вашому кар’єрному шляху.
Проходила співбесіду в Quarks на позицію Senior SMM і хоч співпраця у нас не склалася, бо ми маємо трохи різні бачення, хочу відмітити добре побудований процес рекрутингу.
Після спілкування сьорчером в телеграм, було технічне інтерв’ю та знайомство з наймаючим менеджером Мартою (PR), яка дуже приємна у спілкуванні, детально розказує про компанію та позицію та й взагалі одразу видно, що є чітке розуміння цілей та очікувань від майбутнього спеціаліста.
Наступним етапом було тестове, яке хоч і досить об’ємне, але добре та чітко сформоване й на нього дається достатнього часу на виконання. Лайк за адекватні дедлайни)
Фінальна співбесіда проходила офлайн в офісі з СЕО, яка також була досить приємною та без цих моментів, коли тебе намагаються затопити та применшити свою експертність, як спеціаліста (що, нажаль, не рідко зустрічається). Єдине що мене смутило, так це питання, чи могла б з розумінням поставитись до компаній, які продовжують працювати на ринку росії, бо інакше вони накриються — сподіваюсь це був просто чек на мою адекватність та позицію. Але краще не ставте такі питання, бо виникають підозри 😄
Загалом я швидко отримувала фідбек після кожного етапу та отримала цікавий досвід спілкування. 😉
Анастасіє, привіт 😉
Дякую за такий відвертий та розгорнутий відгук. Була рада познайомитись з тобою.
Спілкування в офісі відбувалось з СОО, Катериною, а не з СЕО, але думаю їй приємна така думка 😄
Стосовно питань про російський ринок — так, чек позиції. Але слушна думка, прибрали це питання. Сподіваюсь досвід спілкування з іншими компаніями буде не менш приємним і компанія серця знайдеться.
Працюю в Quarks вже 2,5 роки і розумію, кращого роботодавця я не зустрічав. У компанії є усі найважливіші елементи для плідної співпраці: молода й енергійна команда, круті можливості для росту, комфортні умови для роботи, багато «плюшок».
Особливо хочу відмітити команду. В Quarks не існує невирішуваних питань, а кожен член команди радий допомогти у їх вирішенні навіть якщо він далеко не експерт у цьому:) Приємно спостерігати за тим як кожна людина розриває тут як себе (кожна людина особлива, цікава, і перш за все знає що тут може бути собою), так і свій потенціал Часто колеги стають друзями. Є приємне відчуття що поєднують усіх нас не тільки робочі таски, а й спільні цінності, інтереси, хобі, і навіть почуття гумору.
Quarks — це круто, весело й драйвово:)
Quarks став місцем де ідеї стають реальністю, де цінують не тільки твою професійність, а й тебе, як людину.
Працюю в компанії більш як два роки, за цей час компанія показала наскільки сильно піклується про співробітників з моральної та професійної точки зору.
Швидкість прийняття рішень, підлаштування цілей та планів під зовнішні фактори — вражає. Quarks — це про розвиток, безпеку, підтримку.
Це перша IT-компанія на моєму професійному шляху. Для мене це найприємніший роботодавець із усіх, з якими я співпрацювала. Багато професійної свободи; регулярний двосторонній конструктивний фідбек; постійна інформованість про новини бізнесу, зміни, цілі. Нетоксичний колектив, що для мене є важливим. Не відчуваю тут «застою», знаходжусь в безперевному зростанні (як спеціаліст, як особистість). Всередині компанії почуваю себе в безпеці.
Працюю вже давно, та навіть не маю в планах покидати компанію Quarks. По-перше, хочу сказати те, що тут не шкодують уваги та ресурсів на працівників, дружня та домашня атмосфера підійде для будь-яких типів людей.
Подія в компанії, будь то чийсь день народження чи чиясь річниця не залишаються непоміченими <3.
Що до самої роботи. В моїй команді всі на рівних відносяться один до одного. Завжди допоможуть чи підкажуть. Усмішки співробітників не є фейковими як на вулицях європейських країн =) Часто проводяться якісь цікаві івенти... Хтоб що не говорив, але компанія не просто так стоїть в топі