Призначили співбесіду, на яку ніхто з боку компанії не з’явився. Зі свого боку я прочекав 10 хвилин із ввічливості, але так ніхто і не підключився. Найбільше розчаровує відсутність будь-якої комунікації: ніхто заздалегідь не попередив про скасування, перенесення чи затримку. Вкрай непрофесійний підхід та неповага до часу кандидата. Досвід спілкування негативний ще до його фактичного початку.
HR запізнилась на перше інтерв’ю на 12 хв. Приєднавшись, нічого не пояснила і навіть не перепросила. Була не ввічливою. Натякала на те, що я прийшов до них заради бронювання. На запитання не відповідала. Пізніше комунікувала дуже погано.
Наступне інтерв’ю з CTO (яке, звісно ж, переносилось) було дуже поверхневим: не представився, нічого не запитав ані про мій досвід, ані про те, чим займаюсь, просто змусив писати код в редакторі без підсвітки. Про саму роботу не розказав майже нічого, хоча я прямо запитував.
Дуже негативне враження.
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком, Олександре! Нам важливо чути думки кандидатів, адже саме вони допомагають нам ставати кращими.
У Quantum-Systems ми працюємо в динамічному середовищі, де зміни та швидкі рішення — частина щоденної роботи. Саме тому іноді виникає потреба коригувати розклад зустрічей. Кандидати, як і у вашому випадку, завжди отримують попереднє повідомлення про такі зміни, або вибачення за накладки, якщо вони по факту відбулись. Ми розуміємо, що це може створювати певні незручності, і постійно працюємо над тим, щоб зробити процес відбору більш зручним і прозорим.
Дякуємо, що звернули увагу на ці моменти — для нас це можливість удосконалюватися. Бажаємо вам успіхів і реалізації професійних цілей.