Quantum Realm

до 20 спеціалістів
Сідней (Австралія)

ibb.co/ZzDF0Tmh
Від директора компанії отримую такі погрози, бо він не хоче виплачувати ЗП.

Підтримали: Nazar Filoniukangry bird

Повністю погоджуюсь з коментарем Anton Makarenko. У мене була абсолютно така ж сама ситуація, все відбувалося ідентично: зарплату максимально затримували, обіцянки не виконували, доводилося постійно нагадувати по 100 разів. Ще й до цього всього — не отримав кошти за крайній відпрацьований місяць)) Тотальний ІГНОР))

Раджу обходити цю компанію десятою стороною і не витрачати свій час та нерви.

Підтримали: Anton Makarenkoangry bird

Хороша компанія: багато проектів, свобода у застосуванні нових рішень, немає легасі коду, дружня атмосфера.
Компанія працює з великою кількість різноманітних проектів у різних доменах, що дає змогу попрацювати з різноманітними новими фреймворками і підходами.

Зарплату затримували на 2,5 місяці. Частину коштів за червень вже вдалося отримати, але це коштувало чимало нервів і постійних дзвінків по 20–30 разів на день. Постійно «годували обіцянками» або казали, що гроші вже перераховані, хоча насправді цього не було. Це явний «red flag». Раджу всім уникати співпраці з цією фірмою.

Підтримали: Nazar Filoniukangry bird