8 квітня 22:10
Працював у Qualium Systems понад 5 років. Приєднався до компанії як React Frontend Developer, але за цей час отримав значно ширший досвід і виріс як інженер у кількох напрямах.
Окрім фронтенду, мав можливість попрацювати з React Native (mobile), отримав досвід у бекенді на Node.js, а також доторкнувся до DevOps-напрямку та роботи з хмарними платформами (GCP, AWS). Навіть був досвід із нативною мобільною розробкою. Така різноманітність задач дала сильний поштовх у професійному розвитку та розширенні технічного кругозору.
Компанія активно підтримувала мій розвиток — зокрема через компенсацію навчання та курсів, що було дуже цінно.
Окремо хочеться відзначити колектив — це сильні спеціалісти та просто чудові люди. Велика подяка менеджменту, HR-відділу та засновникам компанії за атмосферу, підтримку та підхід до розвитку співробітників.
Також з теплом згадую часи роботи в офісі — настільний теніс, піца-паті, незабутні корпоративи та жива комунікація в команді створювали особливу атмосферу, яку складно забути.
Загалом, досвід у Qualium Systems залишив лише позитивні враження. Дякую всім, хто був частиною цього шляху!