QS Games

Київ, Івано-Франківськ, Краматорськ

25 травня 2025 19:38

Anastasiia Hryshko

Проходила співбесіди на позицію HR BP і, хоча до співпраці так і не дійшло, враження лишились дуже позитивними.

Процес рекрутингу був організований на високому рівні. Відзначаю професіоналізм команди: усі етапи проходили чітко та структуровано. Фідбек був своєчасним і конструктивним, що свідчить про повагу до кандидатів і їхніх зусиль.
Приємно вразила атмосфера взаємоповаги та підтримки в колективі, яка проглядалась навіть під час співбесід — було максимально комфортно та цікаво спілкуватись, це були не просто стандартні та шаблонні розмови, а дійсно крутий і цінний досвід.

Дякую і бажаю компанії подальшого розвитку та успіхів!😊

Анастасіє, вітаю!
Дуже дякуємо за такий теплий відгук! 💛
Надзвичайно приємно отримувати підтвердження того, що наші процеси справді відображають цінності та культуру компанії зсередини.

Наше спілкування було взаємно приємним. Ми також запам’ятали твій щирий і професійний підхід та структурність у виконанні тестового завдання.
Справді віримо, що наші шляхи ще перетнуться і з’явиться можливість попрацювати разом. А поки бажаємо тобі професійного зростання, цікавих викликів і команд, з якими буде так само комфортно, як і нам було з тобою. 😊