13 березня 2023 17:04
Привіт! Я працюю в групі компаній ~7 років. За цей час змінив 4 команди та ~10 проєктів. Я відповідаю за UI/UX у проєкті Translate.
Qollabe складається з продуктових команд, включно з сервісними (адміни, рекрутинг, фінансовий,...). Обираєте графік роботи, кожну ітерацію
Компанія підійде для trainee-middle фахівців, оскільки стек і підходи сучасні. Регулярні релізи, data-driven approach і валідація гіпотез — мрія для тих, хто хотів би впливати на продукт. За
Менеджмент на проєктах адекватний. Структура близька до плоскої, тож сміливо йдіть у сусідній проєкт за експертизою.
Режим: віддалено або з автономного офісу. Під офісом — парковка, можна зарядити свій самокат.
До епідемії в компанії проводили залікові корпоративи на відкритому повітрі, веселі happy friday, вечірні вечори покеру і галасливі піца-паті. По-домашньому затишні не без веселих дурниць. Сподіваюся, після перемоги ми повернемося до такого режиму.
Бенефіти — медична страховка, оплата курсів.
Тут не обмежують свободу дій, але й не тягнуть за вуха. Змінити проєкт або позицію — можливо. Сильно вирости в скілах — без варантів. Запустити власний продукт, набрати свою команду — реально. Або не запустити і робити те, що подобається з чудовим war-work-life balance за ринкову ЗП
Тут цікаво, приходьте у нас