29 липня 17:05
Доброго дня усім майбутнім колегам. Кажу це тому що в компанії QALAight яка навчає студентів ви дійсно станете колегами, однодумцями і друзями. Атмосфера навчання сприяє цьому ,а викладачі все роблять для того щоб ви змогли освоїти матеріал з легкістю. Більше за все мене вразило те що допомога в навчанні працює, завдяки директору Миколі Бобошко, 24/7. Тому раджу тім хто ще має сумніви зробити вибір на користь цієї компанії і звісно обрати спеціальність свого напрямку .
Дякуємо, Юрію, за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що навчання в QALight залишило у Вас стільки позитивних вражень. Ми завжди прагнемо створювати дружню та підтримуючу атмосферу, де студенти стають не лише колегами, а й однодумцями та друзями. Особлива подяка за відзначення постійної підтримки 24/7 — це важлива частина нашої роботи, і ми раді, що Ви це оцінили.
Бажаємо Вам великих успіхів у подальшій кар’єрі та розвитку в обраній сфері. Якщо виникнуть нові питання або потреба в підтримці, ми завжди на зв’язку.
З повагою, команда QALight та я ))