19 липня 13:56
Я дуже радий та хочу виразити безмежну подяку за надані знання усьому колективу QAlight❤️Це справді виключення серед всіх компаній, що надають освітні послуги в галузі IT, бо такого дбайливого відношення до учнів, я ще ніде не зустрічав. Вони беруть участь у благодійних проектах та іноді можна потрапити до них на курс безкоштовно, так і сталося зі мною😀Мені пощастило потрапити на
Дякуємо, Василю, за такий щирий та детальний відгук! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені навчанням у QALight і відзначили нашу дбайливу та підтримуючу атмосферу. Нам приємно, що Ви змогли скористатися можливістю безкоштовного навчання та отримали корисні знання під час курсу QA. Підтримка студентів після закінчення курсу є одним із наших пріоритетів, і ми раді, що це залишило у Вас позитивне враження.
Особливо дякуємо за теплі слова щодо додаткового курсу з Python та наших зусиль із надання актуальної інформації про вакансії. Ми щиро віримо, що успіх наших студентів — це наш найкращий результат.
Бажаємо Вам подальших успіхів у кар’єрі та сподіваємося на нові зустрічі!
З повагою, команда QALight та я ))