9 травня 21:35
Привіт. Я студентка QALight. Навчалась на курсі «Тестування програмного забезпечення». Дякую Миколі Бобошко за легку, доступну цікаву, не нудну подачу складного матеріалу, на простих прикладах запам’ятовується інформація, тому не потрібно заучувати, а навчаєшся з розумінням. Постійна підтримка, мотивація від Миколи полегшувала навчання. Він був постійно на зв’язку і відповідав на всі запитання. Практика на курсі з написання всієї тестової документації допомогла ще більш зрозуміти весь вивчений матеріал і закріпити його. Два місяці навчання пройшли дуже швидко і з неймовірною користю, тому що знання, які я отримала на курсі 100% мені пригодяться при влаштуванні на роботу. Ще раз дякую Миколі і його команді, за не легку працю. Зараз продовжую навчання в QALight на курсі «Практичний SQL» і розумію, що закінчивши цей курс, я буду мати гарні знання і основу для того, щоб знайти роботу своєї мрії. Можу впевнено рекомендувати тренінг-центр QALight всім хто хоче змінити свою професію або для того, щоб поглибити свої знання.
Дорога Оля,
Дякуємо за твій відгук та теплі слова про курс «Тестування програмного забезпечення». Радий, що навчання виявилося ефективним і підтримка від нашої команди допомогла тобі в навчанні. Бажаємо успіхів у подальшому навчанні на курсі «Практичний SQL» та у твоїй майбутній кар’єрі!
З найкращими побажаннями,
Микола Бобошко і команда QALight.