24 квітня 20:45
Хочу подякувати QALight за можливість пройти курс IT-Recruiter та отримати безцінні знання та застосувати їх на практиці. В першу чергу, хочу подякувати неймовірним викладачам, професіоналам своєї справи, — Тетяні Сороці та Дарії Нагорних, які протягом усього курсу мотивували, підтримували, заряджали енергією та давали розуміння того, що IT-рекрутинг — це саме те, що потрібно! Дівчата з радістю допомагали та надавали відповіді на всі питання, а також підтримували дружню атмосферу. Два місяці, на жаль, пролетіли дуже швидко, але той багаж теоретичних знань та практичних кейсів, я вважаю, однозначно допоможе зробити новий успішний крок до омріяної кар’єри. Це був безцінний досвід, що перевершшив всі мої очікування.
Дорога Альона,
Дякую за Ваші теплі слова та час, який Ви витратили на написання цього відгуку. Нам дуже приємно чути, що Ви високо оцінили курс IT-Recruiter та знайшли його корисним для своєї професійної діяльності.
Велике спасибі Вам за визнання зусиль Тетяни Сороці та Дарії Нагорних. Їхня пристрасть до навчання і бажання підтримувати кожного студента справді робить процес навчання особливим та надихаючим.
Ми пишаємося тим, що могли допомогти Вам здобути цінні знання та навички. Бажаємо Вам успішної кар’єри в IT-рекрутингу та сподіваємося, що отриманий досвід відкриє перед Вами нові можливості.
З найкращими побажаннями,
Команда QALight.