9 серпня 2023 16:54
Проходив навчання у QALight на початку своєї IT кар’єри, отримав величезну підмогу для подальшої роботи в IT, хоч і не тестувальник вже давно.
Тестування ПЗ навчався у Миколи Бобошко, який надав чудову базу на простих, зрозумілих усім прикладах.
Курс SQL викладав Дмитро Бобошко — найбільший фахівець у своїй справі, завдяки якому я прекрасно засвоїв, що таке реляційна база даних і зміг у голові це чітко уявити.
На жаль, курс UNIX я не пройшов, тому що в мене почалася сесія в університеті, але від особистих бесід з викладачем цього курсу Дмитром Сидоренком я отримував величезне задоволення, і я багато цікавого та корисного отримав із них, навіть не відвідавши лекції.
Тренінг центр QALight я готовий рекомендувати (і рекомендую) усім своїм друзям та знайомим, які хочуть потрапити в IT навіть із нульовими знаннями. Тут чудові викладачі, і менеджмент та адміністрація завжди підуть назустріч студенту, якщо йому потрібна допомога чи підтримка.
Романе, дякую за твій відгук! Для мене велика честь бути частиною твого професійного зростання в IT. Твій успіх та перетворення з тестувальника в досвідченого розробника є найкращим підтвердженням ефективності нашого навчання.
Я завжди радий бачити твій прогрес та готовий надавати консультації та підтримку, коли це потрібно. Твоя кар’єра є натхненням для нас усіх в QALight, і ми пишаємося тим, що маємо таких випускників, як ти.