Маю досвід співпраці з компанією трошки більше 3х років (починав ще зі Скелією, а завершив з Pwrteams). Одні лише похвали та хороші побажання можу навести. Тут турбуються про тебе, переживають та оберігають, свого роду, в ці непрості часи. Протягом всього терміну співпраці відчував увагу та підтримку чудових людей з Львівської локації! Бажаю їм здоров’я, а компанії розвитку та процвітання.
працював з PWRTeams майже 4 роки, можу відзначити їх тільки найкращими відгуками і підтверджую, що вони завжди йшли на зустріч мені у будь яких ситуаціях!
я радий, що свого часу обрав один з їхніх проєктів і мав змогу працювати у своє задоволення із мінімальною бюрократією.
бажаю компанії розвитку та побільше класних клієнтів = )
Перед Pwrteams життя мене покидало по різних компаніях. Від стартапчиків на квартирах до корпоративних ентерпрайзів. Щиро можу сказати: Pwrteams — це найкраща компанія, у якій я працював за всю мою професійну (не лише ІТ) кар’єру. Цікаві клієнти і проекти, адекватний менеджмент, ворк-лайф і вор-лайф баланс.
За звичкою все ще називаю компанію Skelia, бо ця назва в якомусь сенсі передає вайб і цінності команди, яка збудувала цю компанію. За останні два роки після об’єднання з Nortal цінності не змінилися, а мабуть поширилися на материнську компанію.
Команда Pwrteams/Skelia по-суті стартувала і заклала основні принципи ІТ-аутстафінгу, а також показала планку роботи з клієнтами з ЄС. Результатом по-факту скористалася уся українська ІТ-спільнота: працівники та інші ІТ-компанії, яким було значно легше повторити такий успіх.
Але є певні особливості, пов’язані саме з аутстафінгом. Це робота для серйозних людей, які можуть самі себе менеджати і мають певний рівень етики, культури та самоконтролю. Тут не місце розпиZдяям і халявщикам. Якщо грамотно поставити робочий процес із замовниками, комунікацію з менеджментом компанії, то тут тебе будуть поважати і ти будеш довго і ненудно працювати на різних проектах.
Мені особисто дуже важливий ворк-лайф баланс, який є в компанії на усіх проектах. Я можу закрити лептоп о 18:15 і мені ніхто пів слова не скаже за овертайм.
Цікавий момент. Коли проект закінчується, часто непросто перейти на інший. Бо це аустафінг, тут онбординг дуже довгий і до цього треба бути готовим. Тут є реально десятки людей, які йшли на інші компанії, бо закінчився проект, але за пів року — рік поверталися сюди на новий проект. Бо знали, що Pwrteams/Skelia — це класні люди, цінності і атмосфера, і вони дуже круті.
Працюю тут вже 8 місяців, і мені все подобається. Всі колеги — справжні професіонали, які чудово розуміють свою справу та знають, як усе працює. Особливо хочу подякувати рекрутерам Анастасії Кравчук та Diana Unold за відмінну роботу та підтримку на всіх етапах інтерв’ю, а також за створення позитивного враження про компанію ще на етапі першого контакту.
Компанія працює з руснявим TUI. Вони виправдовуються тим, що працюють з бельгійським інстансом, який платить податки в Бельгії. А от куди йдуть прибутки їх уже, мабуть не цікавить
Проходила інтерв’ю в даній компанії на посаду middle QA. Перше враження склалося хороше про рекрутера Світлану. Проте пройшло уже майже тиждень від нашого дзвінка і я не отримала жодного фідбеку, на мої повідомлення Світлана не відповідає, таке ставлення до кандидатів складає погане враження про фірму.
Проходив інтервʼю в даній компанії.
Завжди перше враження про компанію складає рекрутер.
Зі мною працювала рекрутер Оксани Котиляк. ЇЇ профісійне, детальне інтервью і супровід впродовж усього процесу найму створили приємні враження про компанію.
Нажаль я не потрапив на роботу, але однозначно лишилось бажання попасти в цю компаню у майбутньому.
Проходив інтервʼю в даній компанії. Хотів би відзначити професійний підхід на всіх етапах інтервʼю. Особливо відзначу презентацію від рекрутера Катерини.Інтервʼю проведене на найвищому рівні. Після такого з’являється ще більше бажання працювати в компанії.
Great company, I spent 2 wonderful years at Skelia. Everything was organized perfectly, communication works well on each level. And absolutely unique atmosphere makes you feel like it’s your family :) Join Skelia, if you have an offer from them!
Компания — лучшее, что я видела по внутренним процессам. Все зоны ответственности распределены и известны, ничего не нужно искать, контролировать и напоминать. Разработчик может заниматься разработкой.
Плюс компания прекрасно себя проявила во время карантина, от помощи в организации домашнего офиса до компенсации такси и ПЦР-тестов.
Это компания про людей. Всем рекомендую. Очень хорошая атмосфера, менеджмент, киевский эйчар Оля. Спасибо за хорошее время вместе ♥️
Команда «Скелія» Київ відмінна.
Локація шикарна, а кава в офісі неперевершена.
Планую до них повернутися.