1 липня 2025 11:45
З першого знайомства з компанією все пройшло дуже спокійно і приємно. Співбесіди — без марафонів і «загонів», чітко, по суті, з адекватним ставленням і швидким фідбеком. Уже тоді відчувалася нормальна, людяна культура.
В роботі — мінімум бюрократії, максимум довіри. Спілкування з командою і менеджментом — просте, без зайвих барʼєрів. Завжди можна обговорити питання, домовитись, попросити допомоги.
Офіс — крутий: просторий, світлий, зручний. Є медичне страхування, що теж приємно. Загалом умови дуже достойні.
Окреме дякую Анні Можарівській за приємну комунікацію та швидкий зворотний зв’язок. А також щиро дякую Віталії Тисячній і Валерії Орловій — було дуже приємно і легко з першої ж зустрічі, максимально професійно та підтримуюче. Це одразу дало відчуття правильного місця і комфорту. Саме після спілкування з вами я зрозуміла, що вибір зроблено правильно.
Якщо вам важливо не тільки «де працюєш», а й «з ким і як» — це точно гарний варіант і вам саме сюди)