12 грудня 2022 15:26
Рідко коли пишу відгуки але Provectus вартує того аби про нього сказати кілька слів. Працюю тут остані два роки і компаніія приємно здивувала, дала можливість розвитку і підтримку в важку годину коли на мою землю прийшла війна. Компанія має сильну експертизу і є партнером AWS. На рахунку компаніі підтримка і розвитор проектів з досить різним стеком технологій. Як приклад, за останій рік ми розвили такі напрямки в тестуванні як TS + Playwright та Java + Playwright.
Але більш всього мене вразило наступне. З кінця лютого и до тепер компанія фінансує зі свого фонду багато волонтерських ініціатив спрямованих на схорішу перемогу України у війні. З першого дня компанія турбується про своїх підлеглих, супроводжує під час переїздів, надає допомогу та прихисток тим хто лишився, замовляє і частково спонсорує зарядні станціі та генератори. Ті хто пішов на війну залишаються в компаніі з повною підтримкою керівництва. Ще довго можна переліковувати що зробила компанія для Украінців за ці кровопролитні місяці війнию За це я дуже вдячний Provectus.
Тому, якщо бажаєте розвиватися в колі друзів і відчувати підтримку, раджу придивитися до можливої співпраці.