Минув рік з мого попереднього відгуку, і за цей час стало ще яскравіше видно те, що тоді тільки вгадувалось.
За цей рік з’явилось відчуття справжнього руху вперед — і в ролі, і в тому, як зростаєш разом із командою. Довіра тут не просто слово — її відчуваєш у щоденних рішеннях, у просторі для власної ініціативи, у тому, як тебе підтримують, коли береш на себе більше.
Питання розвитку і визнання тут не залишаються без відповіді — є відчуття, що тебе бачать і чують.
Є природні речі, над якими компанія продовжує рости разом з масштабом — узгодженість, швидкість, синхронність між людьми. Звичний шлях для команди, яка розвивається динамічно.
Із задоволенням рекомендую цю компанію — тут відповідальність і автономія йдуть поруч із довірою, без зайвого контролю.
Пройшов майже рік з моменту фактичного припинення співпраці, а виявляється що я до сих пір числюся у них по звітам пенсійного фонду. Виправити ситуацію ще не вийшло, компанія не відповідає за офіційними контактами. Щиро не рекомендую з ними мати справу.
Понад три місяці тому я приєднався до ProstoPay на позицію PdM/PM і можу чесно сказати: цей час пролетів дуже швидко та продуктивно. З першого дня я відчув прозорі процеси, чіткі пріоритети та командну підтримку, що допомогло швидко адаптуватися та зануритися у проєкти.
Компанія цінує ініціативність та відкритість до нових ідей. Кожен день я бачу реальний вплив своєї роботи: ми створюємо продукти, що приносять користь партнерам і клієнтам. Атмосфера в команді дружня та професійна, а відчуття взаємоповаги й підтримки робить роботу ще більш приємною.
За цей час я встиг долучитися до цікавих і масштабних задач, а також переконався, що в ProstoPay є все необхідне для професійного розвитку. Радію бути частиною команди, яка рухається вперед та робить круті речі!
Я приєднався до Prosto Pay зовсім нещодавно, але вже зараз можу впевнено сказати: компанія перевершила мої очікування.
HR-процеси приємно вразили. Професійне, доброзичливе та живе спілкування без води й шаблонів. Пропозиція була чіткою, прозорою, конкурентною та відповідала реальності на 100%.
Онбордінг грамотно структурований. Адаптація відбувається легко й природно. Новачку тут дійсно хочеться включитися в роботу, бо процеси зрозумілі, а команда підтримує.
Колектив сильний і при цьому дружній. Є відчуття командності та взаємоповаги, що особливо цінно.
Офіс зручний і сучасний — усе необхідне для комфортної роботи під рукою.
Проєкти живі, актуальні, з реальними задачами. Компанія поєднує апаратні та програмні рішення, тому завдань вистачає і вони справді цікаві.
Попереду ще багато всього, але вже зараз можу чесно сказати: я задоволений і мені приємно бути частиною Prosto Pay.
Обов’язково повернуся до цього відгуку пізніше, щоб доповнити його новими враженнями. А поки що — рекомендую компанію як сильного роботодавця з людяним підходом.
Подавалась на вакансію, відправили тестове. Два завдання, одне з них включало асинхронні тести, тож забрало час, щоб розібратися. Я витратила на тестове 2 дні і протягом двох тижнів пінгувала менеджера щодо зворотнього звʼязку. Обіцяли-обіцяли перевірити, так і не дочекалася. Пройшло уже півтора місяці, я знайшла інші карʼєрні можливості.. але неприємно. Не відповідати на листи — це ще ок, але давати тестове і потім зникати — це некрасиво.