Мала співбесіду в компанії, дуже сподобалось. Сподобався також підхід до найму, 3 етапи (hr-інтервʼю, технічне та фінальне), я вважаю для компанії це green flag і дуже зручним і правильним підходом. Комунікація на висоті, співбесіда переносилась кілька разів через зовнішні обставини з обох сторін і це дуже легко вирішувалось, вдячна за розуміння. Окрема подяка Олександрі Третяковій за підтримку під час процесу. Врешті вибір відбувся на користь іншої компанії, але я буду рада можливості попрацювати з CLUST в майбутньому.

Галино, це дуже взаємно!
Дякуємо, що поділились враженнями ☺️

Подивитись всі коментарі (2)

Майже рік пропрацював в Promin Apps аналітиком, і залишились тільки дуже позитивні враження від початку співпраці і до її кінця
Неймовірна команда, люди дуже сінйорні, приємні в спілкуванні і веселі, крутий менеджмент, міжкомандна взаємодія і комунікація топ, дуже приємно працювати коли всі розуміють що роблять і виходять чудові результати
Дуже також сподобалась культура і цінності, ставлення компанії, і працівників один до одного, а також до роботи і продукту. Класно що над продуктом з самого початку добре працювали, а не тільки над маркетингом, продукт вийшов справді дуже якісним і вічно покращується :)
Загалом чудове місце щоб попрацювати з задоволенням, без зайвого багаторічного легасі, неефективних процесів і надмірної бюрократії й неповоротливості

Підтримали: Oleksandra Tretiakova

Працюю в компанії вже другий місяць і хочу поділитися своїми враженнями — вони виключно позитивні!

Процес адаптації організований на високому рівні. З перших днів відчувалося, що компанія дійсно дбає про нових співробітників і хоче, щоб вони швидко ввійшли в курс справи. Всі процеси структуровані та зрозумілі, що дозволило мені практично одразу включитися в роботу.

Те, що мені подобається найбільше — це відчуття реального впливу на продукт. Моя думка важлива, до неї прислухаються, і я бачу, як мої ідеї втілюються в життя. Це надзвичайно мотивує і дає відчуття причетності до спільної справи.

Поки що маю лише два місяці досвіду, але вже можу сміливо рекомендувати цю компанію як чудове місце для роботи та професійного розвитку. Сподіваюся, що мій позитивний досвід лише продовжиться!

Підтримали: Oleksandra Tretiakova

Починаючи з березня 25 року працюю в Promin Apps. Можу сказати, що це одне з найкращих кар’єрних рішень, які я приймала в своєму житті. Я не тільки бачу як зростає компанія, а й приймаю в цьому участь, бо моєю думкою цікавляться, а я маю можливість впливати на продукт і процеси всередині команди.

Одразу скажу, що найм був не простий і мав не один етап, проте цей процес був супер-комфортним. Один з тих наймів, коли ти розумієш, що тебе дійсно guide через всі етапи і не лишають в невідомості і здогадках «а як там все пройшло?».

Ще декілька слів про команду: вона переважно складається з senior спеціалістів і це відчувається у всьому: в швидкості прийняття рішень, в тому як виконуються задачі і, що важливо для QA, в швидкості фіксів і якості продукту. Тут багато людей, які беручи задачу роблять її «під ключ». При цьому люди приємні, завжди готові допомогти і запропонувати оптимальний варіант в будь-якій ситуації.

Підтримали: Alena RybachukOleksandra Tretiakova

Працюю в Promin Apps вже близько 8 місяців і впевнено можу сказати, що це один із найприємніших професійних досвідів — починаючи з процесу співбесід і до сьогодні.
Компанія доволі молода та амбітна, і, на мою думку, чудово підійде для спеціалістів із багатим та різноплановим досвідом. Це пов’язано з тим, що продукт на ранньому етапі розвитку, а це чудова можливість брати участь у побудові системи з нуля, а не в її переробці.
Окремо хочу відзначити відсутність зайвої бюрократії: усі процеси прозорі, зрозумілі та гнучкі. В колективі відчувається щира зацікавленість у побудові якісного продукту.

Підтримали: Alena RybachukOleksandra Tretiakova