12 травня 9:19
Проходив курс Python для Data Analytics у Prog Academy і залишився дуже задоволений навчанням. Для мене було важливо не просто подивитися лекції, а реально розібратися, як Python можна використовувати для аналізу даних на практиці. Курс дав хорошу базу: стало зрозуміліше, як працювати з даними, як їх обробляти, аналізувати та застосовувати отримані знання в реальних задачах.
Окремо хочу відзначити подачу матеріалу — все пояснювалось доступно, поступово і з практичними прикладами. Домашні завдання допомагали краще закріпити теми, а не просто пройти матеріал «для галочки». Було відчуття, що навчання побудоване логічно: від базових речей до більш прикладних задач.
Зараз також проходжу курс по AI автоматизації, і поки враження дуже позитивні. Напрямок актуальний, цікавий і практичний, особливо зараз, коли AI-інструменти все активніше входять у роботу. Подобається, що можна не просто вивчати теорію, а одразу думати, як застосовувати ці знання для автоматизації процесів і підвищення ефективності.
Звичайно, треба розуміти, що курси — це не чарівна кнопка, після якої все саме собою стане зрозумілим. Потрібно виділяти час, практикуватись, виконувати завдання і самостійно розбиратися в темах. Але курси дають хороший напрямок, структуру і мотивацію рухатися далі.
В цілому я задоволений навчанням і можу рекомендувати Prog Academy тим, хто хоче почати або систематизувати знання в Python, Data Analytics чи AI-автоматизації. Це хороший старт і корисний досвід для тих, хто готовий реально вчитись і практикуватись.