IT курси Prog Academy (ex. Prog.kiev.ua)

Київ

16 жовтня 2018 18:56

Богдан Гноянко, Java Developer в GlobalLogic

Пройшов всі три курси по java в prog.kiev.ua .
Задоволений викладанням матеріалу на курсах! Викладачі дійсно експерти в своїй області, а не шахраї, які місяць тому вивчили синтаксис, зробили симпатичні рекламки і вирішили підзаробити. На start і OOP рекомендую викладача Олександра Цимбалюка дуже доступно розповідає про складні речі, мотивує на подальше вивчення технологій.
Ці курси підійдуть вам, якщо ви націлені на результат і готові до усіх складностей, що можуть зустрітися в процесі вивчення. Потрібно виконувати усі завдання, що пропонуються в процесі, а також дипломну роботу в кінці Pro — курсу. Необхідно розуміти, що курси дають певний напрямок і орієнтири в процесі вивчення, а результати залежать від вашої наполегливості і самостійної роботи поза очних зустрічей з менторами курсів.
Хотілося б, щоб на курсах було більше підтримки в плані підготовки до співбесід (симулювати проходження співбесід з студентами, розбір перших комерційних інтерв*ю, які швидше за все будуть не успішними ;) ), навіть якщо це вплине на здорожчання курсу.
Я вдячний prog.kiev.ua, що допомогли реалізувати мою ціль : менше року від першого заняття Java Start до позиції Java Junior.
Наразі я влаштувався на позицію Junior Java Developer в GlobalLogic.
Всім наполегливості і терпіння! )