Працюю в ProfITsoft понад три роки — це моя перша IT-компанія, але вже точно не просто «місце роботи». До цього я мала досвід у зовсім іншій сфері, проте саме тут відчула, наскільки цікавою може бути робота в технологіях. Тут справді підтримують, допомагають розібратися й розвиватися. Атмосфера щира, без тиску — можна спокійно вчитись, пробувати нове, ставити запитання й отримувати допомогу, коли потрібно. Також подобається, що окрім навчання нових талантів у інтернатурі, компанія забезпечує навчання і для своїх працівників — є можливість навчатись чомусь новому або навчати колег тому, у чому ти розбираєшся добре — завдяки ProfITsoft Tech Community.
Проєкти різноманітні, завжди є щось нове і живе, немає відчуття застою. Компанія гнучко реагує на зміни й постійно рухається вперед — це дуже мотивує. Особливо ціную людей, з якими працюю: цікаві, розумні, з почуттям гумору й бажанням робити справу добре.
Хоч ми працюємо дистанційно, є відчуття, що команда поруч. Я справді радію, що знайшла своє місце саме тут — де є розвиток, підтримка, спільна мета й просто хороші люди поруч.
В ProfITsoft я потрапив через інтернатуру й відтоді працюю вже майже три роки.
За цей час переконався, що компанія дійсно створює всі умови, щоб ти міг розвиватись і відчувати прогрес — без тиску і з постійною підтримкою. Тут тебе не кидають у «вир кодингу», а м’яко спрямовують у потрібному напрямку. Особливо ціную досвід співпраці з ментором — це дало міцну базу, яка допомагає й досі.
Є велика кількість різних проєктів, тому завжди є можливість спробувати щось нове і не застрягати в рутині.
Та головне — люди. Колектив у ProfITsoft — один із найкращих, з якими мені доводилося працювати. Тут тебе сприймають не як «ресурс», а як частину команди, якій важливо, щоб ти почувався комфортно і на роботі, і поза нею. Тут завжди можна розраховувати на розуміння і підтримку, як у робочих питаннях, так і у особистих.
Також варто відмітити постійну активність компанії у соціальних ініціативах, що як на мене, особливо важливо у наш час.
Саме завдяки цій атмосфері щоденна робота сприймається не як обов’язок, а як щось, що справді приносить задоволення.
Працюю в Profitsoft уже понад 2,5 роки і з впевненістю можу сказати: я дійсно насолоджуюсь кожним робочим днем.
Компанія ставить перед собою амбітні цілі й досягає їх із високим рівнем професіоналізму — це помітно як у роботі керівництва, так і в команді розробників.
Тут є всі умови для професійного зростання:
1. Участь у різнопланових, дійсно цікавих проєктах,
2. Можливість розвивати soft- і hard-skills,
3. Проведення та участь у TechTalks і внутрішніх ініціативах які націлені на твій розвиток як фахівця.
Проте найбільша цінність Profitsoft — це люди.
Мені ще не доводилось працювати з таким теплим, дружнім і щирим колективом. Атмосфера всередині команди мотивує не лише до професійного обміну досвідом, а й до спільного відпочинку.
Зібратись після роботи, зіграти партію в Civilization чи StarCraft, або разом відсвяткувати якусь подію — це вже частина Profitsoft.
Profitsoft — це не просто місце, де ти працюєш. Це місце, де тебе підтримують, розвивають і надихають. Тут хочеться залишатись.
Компанія ProfITsoft моє перше і поки що єдине місце роботи в IT і працюю я тут вже більше 10 років. За ці роки було багато цікавих проектів і змін:
— навчання в інтернатурі
— початок роботи в на проєктах орієнтованих на український страховий ринок
— переїзд компанії зі старої радянської будівлі в новий сучасний офісний центр
— зміна фокусу компанії на роботу з закордонними замовниками
— новий цікавий проєкт у сфері Hospitality
— закордоні командировки
— трансформація робочих процесів під час пандемії, яка з годом також стала в нагоді після 24.02.2022
Не всі зміни були викликані внутрішнім бажанням чи стратегією, але менеджмент дуже швидко і гнучко реагував на зовнішні зміни і, як мені здається, робив кроки в правильному напрямі.
Окремо хочеться відмітити колектив компанії. Я гадаю, що це є основною причиною того, що в компанії є багато людей, які працюють тут вже більше 5 років. Потрапивши в умови взаємопідтримки, мотивації, розвитку та дружніх відносин немає бажання шукати щось інше.
Працюю в ProfITsoft ще з тих далеких часів, коли атмосфера на Землі ще не була заражена коронавірусом та руснею...
Пам’ятаю тоді всі ходили в шикарний сучасний офіс, в якому було все для продуктивної роботи та гарного відпочинку. Зараз часи змінилися... змінилося багато ..., але на щастя не люди!
Веселий, дружній та професійний колектив у ProfITsoft — це найважливіше для мене! Все залежить саме від людей, з якими ти працюєш: твоя продуктивність, твій настрій, твоє бажання розвиватися, рости та прогресувати! І ось коли в тебе все це з’являється, то ProfITsoft дає тобі все необхідне для реалізації: цікаві проекти, роботу з новими технологіями, допомога в навчанні всьому новому, і, звичайно ж, гідна винагорода!
Працюю в компанії ProfITsoft протягом майже 2х років і дуже задоволена своїм вибором. Компанія завжди прагне досягти найвищих стандартів професійної якості і це відчувається на кожному кроці. Гарний менеджмент, постійно турбується про сприятливі умови для роботи, завжди відкриті для ідей та готові підтримувати у досягненні професійних цілей.
Однією з особливостей компанії є активна позиція у розвитку своїх працівників. Із задоволенням відвідую нещодавно створене Tech-community, де різні проекти діляться своїм досвідом, обговорюються різні технічні рішення та новинки, також регулярно проводяться зустрічі та презентації нових трендів в світі ІТ.
Також компанія активно залучена у розвиток молодих спеціалістів. Вже декілька років поспіль проходять навчання для студентів, навесні наші ряди поповнились випускниками, що пройшли онлайн-курс навчання за напрямом Full-Stack Java Developer. Подальший розподіл на проекти враховує інтереси та побажання кожного співробітника, що дозволяє обрати те, що подобається.
Атмосфера в колективі завжди дружня та підтримуюча. Колеги завжди готові допомогти, і це стосується не тільки робочих питань. Ми не просто команда професіоналів, ми — друзі, які разом ростуть та розвиваються як і в професійному так і в особистому плані.
Я вдячна за можливість бути частиною неймовірної команди ProfITsoft і з радістю рекомендую її всім, хто шукає ідеальне місце для реалізації своїх професійних цілей!
Працюю в компанії ProfITsoft більше 3 років, на позиції Java розробника, і з гордістю можу сказати, що це був найкращий вибір у моєму професійному житті.
Компанія ProfITsoft — це дійсно особливе місце, де я знайшов не лише прекрасну роботу, а й другу родину. Атмосфера в колективі неймовірно підтримувальна та дружня, а співробітники завжди готові допомогти одне одному. Ми не просто команда професіоналів, а справжні друзі, які діляться знаннями та підтримують один одного у важкі моменти.
В нашій компанії прагнуть досягти найвищих стандартів професіоналізму, і це особливо помітно у керівництва компанії. Вони завжди створюють комфортні умови для роботи, розуміють та підтримують ідеї своїх співробітників та стимулюють до самореалізації.
Я також хочу відзначити активну роль компанії у розвитку своїх працівників. Тут працює потужна інтернатура, яка допомагає новим співробітникам швидко і якісно впоратися зі своїми обов’язками та інтегруватися у колектив. Розподіл на проекти після навчання враховує інтереси та побажання кожного фахівця, що сприяє зростанню мотивації та залученню до захоплюючих проектів.
Також важливо відзначити, що компанія ProfITsoft піклується не тільки про своїх працівників, а й про спільноту. Через складні часи війни, компанія підтримала своїх працівників, організовуючи допомогу та підтримку.
Щиро раджу приєднатися до нашої сім’ї тим, хто бажає знайти місце для реалізації своїх професійних амбіцій. Тут вас оточать досвідчені та доброзичливі колеги, а керівництво завжди буде підтримувати ваші ідеї та ініціативи. Це місце, де ви зможете не тільки розвиватися як спеціаліст, а й знайти справжніх друзів.
Працюю у компанії ProfITsoft майже 5 років і дуже задоволений своїм вибором.
У компанії все на найвищому рівні — від культури до професіоналізму моїх колег та керівництва.
Ми з колегами ділимося досвідом та знаннями, що допомагає нам досягати значних результатів та вирішувати важкі завдання. Керівництво компанії завжди відкрите для зворотного зв’язку і намагається зробити робоче місце максимально комфортним та продуктивним. Крім того, у нас часто проводяться заходи, щоб зміцнити не лише знання в галузі IT, а й створити гарну атмосферу всередині компанії.
Я щасливий працювати в цій IT компанії та раджу її всім, хто шукає місце для реалізації своїх професійних цілей.
Працюю в компанії більше 15 років, за цей час компанія стала другою родиною. За ці роки багато чого змінювалось: процеси, проекти, люди, але незмінною залишається надзвичайна атмосфера в колективі.
Протягом роботи в ProfITsoft працювала на різних проектах компанії, всі були дуже цікавими.
В компанії дуже приємний та професійний менеджмент. Завжди готові вислухати і допомогти.
На початку війни компанія підтримала своїх контракторів матеріально, огранізовувала гарячу лінію підтримки та автобуси для евакуації.
Парцюю в компаніі ProfITsoft понад 10 років в ролі QA та AQA — це унікальний колектив. Кістяк команди не змінний вже багато років, що створює внутрішню атмосферу неймовірно теплою.
Війна внесла свої корективи — зміна локацій в межах України, у багатьох закордон. Основна робота — дистанційка. Зустрічі лише на відеоконференціях.
Але не дивлячись на все це збережено той самий теплий і доброзичливий колорит командного духу. Не часті зустрічі, в основному поки що у Львові, ще більше об’єднують, здавалося б, різних за світоглядом та віком людей.
У компанії створено потужну інтернатуру. Працює чіткий алгоритм навчання та інтеграції нових співробітників у колектив.
Розподіл на проект після навчання проводиться з урахуванням бажання молодого фахівця, а вибрати є з чого, починаючи з продукту «ProfITsoft» — найпотужнішого інструменту на ринку України для організації роботи страхових компаній, до аутсорс проектів з різними сучасними технологіями.
Часті TechTalk мітинги тримають в курсі сучасного IT і не лише прогресу.
Я радий бути членом такої команди багато років. Не маю сумніву — за компанією майбутнє.