Proffiz

Львів, Краків (Польща)

23 червня 2023 17:29

Олександр Коваленко, Data Engineer в Lumen Global

Працював в Proffiz весь 2022 рік. Прийшовши джуном отримав хорошу команду та гідну оплату. Проблем не було весь рік, поки не було прийняте рішення скоротити мене(і як сказала HR, ще декілька джунів). І ніяких претензій до компанії не було і бути не могло, бо всі мінімальні проблеми вирішувалися миттєво, якщо якісь загалом і були. Але при співбесіді ще один з ключових аргументів був такий — «13 зарплата». За умовою треба було до кінця року вже працювати в компанії декілька місяців. Ну і от відпрацювавши рік, мене звільняють за декілька днів до нового року. Врешті решт, цей чудовий «бонус» так мені ніхто і не виплатив, все тягнулося ще від 2 до 3 місяців, поки не сказали, що нічого мені не прийде. Всіх собак скинули на замовника, сказавши, що нічого не можуть зробити і не впевнений, чи хтось взагалі намагався цим займатися. Загалом, лишився дуже розчарований таким досвідом.

Олександр нам прикро, що сталась така неприємна для усіх сторін ситуація. Хочемо пояснити, що власне відбулось. Компенсація, за яку йдеться в твоєму відгуку, є бонусом який нараховується, або ж ні, в залежності від річних результатів. На жаль 2022 рік приніс свої виклики в тому числі і для бізнесу, тому бонуси отримала лише частина команди. Після даної ситуації в процесі рекрутменту ми не робимо акценту на цей бонус. Ще раз вибачаємось, що тобі довелось отримати такий досвід.