СТО может полчаса крыть кого-то матом на митинге, задачи ставятся им устно, проджекты, к которым у него особая любовь, ничего объяснить не могут по проекту и спрашивать боятся — их задача просто подгонять, ТЗ или даже описания в карточке не будет, как и эстимации. Поэтому если ты разработчик, скорей всего в любом случае тебя обматерят. Митинг в конце недели с постановкой задачи «сделать до понедельника» обычное дело. Вся организация на коленке (чат в ТГ, корпоративная почта, зарплата). Есть старожилы специалисты на которых всё держится.
Единственный плюс — платят хорошо и вовремя, если готовы к унижениям или слушать, как унижают других, то работать можно)
Технічна співбесіда, якщо її такою взагалі можна назвати, — жахіття.
Інтервьюер Андрій, котрий позиціонується, як СТО, спізнився на 40(!!!) хвилин на співбесіду. Шалена неповага до кандидата і його часу. Сама співбесіда відбувалася в непрофессійній та грубій манері. Питання, що задавалися, не мали нічого спільного з вакансією. Для мене, коли сеньор РМа опитують, як ніби він йде на позицію фул-стек дева, наштовхує тільки на думку про те, що у працедавця є намір однією людиною закрити одразу декілка позицій.
Враження від спілкування, якщо
Якщо ви хочете працювати в цій компанії то будьте готові до ось такого — imgur.com/JAZu60P
До мене так зверталися і в телефонній розмові — говорили українською, але називали на рос. манеру. Я сприйняв це як механічну помилку, силу звички. З ким не буває!?
Та виявилося, що це не помилка, а позиція. На тезу, що з таким підходом і війну можна на рос манеру називати (спецоперацією), мені нічого не відповіли. Просто пропали.
Для контексту:
— Пару днів назад русня на Херсонщині зґвалтувала до смерті двох близнюків віком 2 років, на очах у матері.
— На минулому тижні евакуювали останніх людей зі зруйнованої Азовсталі, після 80 днів повної блокади.
— На росію вивезли з території України більше мільйона українців.
— Катування, ґвалтування і грабунок — це стало повсякденністю для деяких регіонів України.
На цьому всьому фоні, компанія переймається, щоб з керівництвом говорили російською. Не знаю чому такі вимоги, можливо української не розуміють або не хочуть розуміти..?
Я ніколи нікого не змушував переходити на українську — в першу чергу, прапор має бути в серці а не на лобовому шклі... І я очікую, що мене в моєму домі не змушуватимуть переходити на російську.
Від цієї ситуації гидко.
Хочеться, щоб насправді я помилився в своїх висновках.
Слава Україні!
Не дуже адекватні або професійні люди працюють в цій компанії. Маю на увазі тих хто приймає на роботу. Можуть не прийти на тех інтерв’ю або сильно запізнитись, а потім ще й жодного фідбеку про проходження інтерв’ю не дають. Вважаю не варто витрачати час на подібні компанії (розробникам які цінують свій час).