Пропрацювала в компанії Probegin 5 років. Дуже гарна і дружня атмосфера, колектив чуйний і веселий, компанія влаштовує різні поїздки і події, розвиває командну взаємодію. Офіс гарний і комфортний, лише локація офісу для мене не завжди була зручна, особливо коли офіс переїхав, а я добиралась з іншої частини міста, однак людям що живуть в районі офісу локація чудово підходить. Але від початку карантину працювала з дому, тому це вже було некритичним.
З оплатою проблем не було, в компанії все вів професійний бухгалтер, після закінчення контракту мені все виплатили, враховуючи і дні невикористаної відпустки. Також компанія надає страхівку і лікарняні. При вирішенні різних питань можна завжди звернутись до ейчара і домовлятись з компанією.
Менеджмент голландський, дуже привітний, влаштовували нам поїздки нашої команди до клієнтів в Нідерланди, а також навпаки, наших клієнтів до Львова та спільні виїзди в Карпати, що дуже сприяло гарній командній атмосфері та ментальному перезавантаженню від роботи. Загалом враження дуже хороші, багато гарних спогадів, особливо б виділила, що компанія дійсно піклується про формування гарної атмосфери та залученості в команді.
Працюю в Пробегін вже понад рік. Компанія дуже гарна, в професійному плані сприятлива для росту і розвитку тим хто цього бажає, є цікаві й складні задачі. Стосовно фінансової сторони менеджмент дуже відповідально ставиться до своїх зобов’язань, все прозоро, точно, і як узгоджено, це гарно! Колектив дуже добрий і позитивний, менеджмент чудово відчуває межі, відношення тепле і дружнє, це сприятливо впливає на бажання працювати, як по мені ) Команда в якій мені довелося працювати мега класні, як би тяжко не було, як би не горів дідлай, кожен завжди професіонал і людина по максимуму! Завжди всі включені і готові допомогти професійно, інформаційно чи емоційно.
Пропрацювала в Probegin майже 2 роки і про цю компанію в мене залишилися лише хороші враження. Власники — голандці, що впливає на стиль керівництва — європейський та адекватний. Підтримують ініціативи, керівництво дає можливість для розвитку, ставиться з розумінням, коли потрібно поєднати власні плани з роботою (я паралельно працювала з негромадською організацією і ця співпраця включала часті поїздки в Штати, менеджмент Probegin завжди йшов назустріч і вдавалося спланувати роботу так, щоб можна було поїхати в подорож, коли потрібно). З клієнтами — добре налагоджені зв"язки. Компанія організовує багато нетворкінгу, спільних виїздів в Карпати, квестів, святкувань. Колеги з голандського офісу приїздять в Україну і навпаки.
Офіс — новий і гарний, локація — на Зеленій.
Всі оплати здійснювалися вчасно, коли йшла з компанії (релоковувалася у Польщу), мені виплатили все, що було потрібно, включно з невикористаними днями відпустки.
Коли згодом на новій праці потрібні були рекомендаційні листи, компанія з ними теж допомогла, привітно і вчасно.
Якщо б поверталася до Львова — пішла б працювати в Probegin знову, мені тут дуже подобалося. Також рекомендувала б друзям.
Пропрацював 2 роки в класній команді на цікавому проекті. Не зважаючи на те, що проект аутстаф, компанія зробила все можливе, щоб важливі для мене періоди в житті максимально гладко поєднувались із робочим графіком, багато в чому ми домовлялися і йшли один одному на поступки. Стосовно команди: ініціативи підтримуються, сторона замовника дуже весела і адекватна. Мав можливість перейти з позиції backend-розробника на fullstack, що було для мене дуже хорошою мотивацією до розвитку на проекті. Розійшлися з компанією у хороших стосунках, а з тіммейтами сподіваюсь ще не раз зустрітись !
Пропрацював у PROBEGIN 3.5 роки. Атмосфера завжди була не напряжною, менеджмент привітний. Загалом враження залишился позитивні. Локація щоправда трохи не зручна, але офіс сам по собі гарний. З оплатою проблем ніколи не було, кінцевий розрахунок здійснили у повному обсязі, навіть компенсували не використані дні відпустки.
В данной компании я проработал 1,5 года, не рекомендую ее для трудоустройства, мне не выплатили заработную плату за последний месяц, и так же не были выплачены отпускные, в отпуске мне было так же отказано, хотя все эти выплаты были оговорены заранее, компания не выполнила свои обязательства, мой случай не единичный