Preply

Київ, Барселона (Іспанія), Лондон (Велика Британія)

21 травня 2025 12:07

Svitlana Sukova, Frontend developer в Preply

Хочу поділитися своїм досвідом роботи в Preply. Це абсолютно новий рівень культури праці, поваги до людей і продуктового підходу.
У Preply надзвичайно цінується продуктове мислення, кожна ідея та ініціатива мають значення. Компанія живе за принципами, які мені дійсно відгукуються, і це відчувається в усьому, від процесів до спілкування в командах.
Мені дуже пощастило з командою та менеджером відкритим, підтримуючим і надихаючим. З ним можна обговорити будь-яке питання, він повідомляє про всі важливі зміни, бачить потенціал у кожному й активно сприяє професійному зростанню.
Я прийшла до компанії на позицію Junior Frontend Developer і за цей час виросла до Middle. Проте не менш важливий для мене ріст, це продуктове мислення: мої ідеї цінуються, обговорюються та впливають на розвиток продукту.
Окремо хочу відзначити підтримку професійного розвитку: компанія надає 10 днів на рік для навчання, курсів чи конференцій. Це реальна можливість зростати, не знижуючи темпу роботи.
Ще один важливий аспект це вплив на технічні рішення. Preply заохочує ініціативу, і якщо ти бачиш, як зробити код кращим, у тебе є всі інструменти та підтримка, щоб це реалізувати.
Preply — це не просто робота, це середовище, де хочеться розвиватися, досягати більшого і робити продукт, яким пишаєшся.

Ще один важливий аспект, який забула додати це прозора система зворотного зв’язку та кар’єрного розвитку. Кожні пів року проходить review cycle, під час якого я отримую чітке розуміння, що вже зроблено добре і що потрібно покращити для наступного рівня. Це не просто формальність, результати review напряму впливають на мій професійний рівень і винагороду. Відповідальність за зростання у моїх руках, і це мотивує.