31 липня 2020 9:06
Жахливий досвід співбесідування. Пані Катерина Павлова абсолютно не поважає час кандидатів. Отримала запрошення на співбесіду, вибрала час із вільних слотів. За менш як 10 хвилин до запланованої зустрічі отримала лист з проханням перенести її на вечір того ж дня + запрошення на визначену годину (хоча я ще нічого не підтверджувала). Після короткого листування домовились на інший день, про що я отримала підтвердження і запрошення. Наступного дня вранці знову отримала лист з проханням перенести зустріч, бо трапилась якась накладка. Направду на той момент це вже було не смішно. Висновок — Preply вважає, що ні в кого окрім них немає життя-планів-щоденної рутини. Сумно. Можливо компанія і дбає про своїх працівників але на кандидатів їм точно начхати. Читала відгуки про процес співбесідування тут і думала, що можливо наговорюють. Але направду приємного мало.
Анастасія, дякуємо, що знайшли час, щоб залишити Ваш відгук! Дуже жаль, що Ви були розчаровані досвідом співбесіди, — ми обов’язково візьмемо до уваги цей випадок, щоб покращити наше спілкування з кандидатами в майбутньому. Наша команда постійно прагне вдосконалюватися та підтримувати наші таланти, тому, якщо ви хочете залишити будь-який інший відгук, який допоможе нам стати краще, пишіть безпосередньо на електронну адресу: [email protected].