Був першим головним бухгалтером цієї «шараги».
Гроші за останній місяць роботи (лютий 2025) так ніхто і не віддав. Це не перший мій комент про компанію, після першого на мене вийшов керівник служби безпеки і пообіцяв гроші після видалення, «віз і нині там». Контора максимально токсична, обіцянки не виконує, людей кидають на гроші, погрожують. Перший раз такий треш за 15 років досвіду.
Компанія збирається міняти назву, будьте обережні при працевлаштуванні.
Що тут казати, працював тут SMM Lead два місяці, покинув стабільну роботу в iGaming заради нового виклику.
Про проблеми з зарплатами не знав, та врешті решт, після виконаного великого обʼєму роботи, налагодження роботи та повноцінного запуску, стало зрозуміло, що за цю роботу платити ніхто не буде.
Кормили обіцянками регулярно до жовтня місяця, зараз кинули в ЧС, оренди, хворі батьки чи кредити їх абсолютно не турбують.
Тим, хто залишав відгуки і не мовчав — приходили погрози у стилі лихих
Скоро ліцензія цієї шарашкіної контори закінчиться, і вони вийдуть під новим імʼям, тож будьте обережні!
Хочу теж поділитися своїм досвідом праці в цій компанії!
Я прийшла в кінці січня і через пару днів дізналась про проблеми с ЗП. Мене запевнили, що це сталось вперше і більш такого не буде. Дійсно, виплата боргу в середині лютого трохи мене заспокоїла, але даремно! Далі дива не сталось.
В середині березня, коли я вже повинна була отримати свою ЗП за лютий почались нескінченні обіцянки, що от от...СЕО компанії жодного разу не вийшов до співробітників з якимось поясненням. Просто кожен один одного питав, а коли, а що?
Деякі представники компанії також відповідали, що от от...завтра, в середу, наступного тижня і т.п
Чи в кінці березня, чи на початку квітня вже виплатили половину лютого і запевнили, що через тиждень буде решта та + березень.
Нічого не сталось і комусь писати безрезультатно(
В середині квітня мене звільнили, так нічого більш і не заплативши.
То ж ні в якому разі не рекомендую цю компанію! будте обережні!
Працювала в цій «компанії» трохи більше пів року.
З позитивного — колеги. Не всі, але більшість були доброзичливими, професійними й дійсно старалися працювати на результат.
На цьому, власне, позитивні моменти закінчуються.
• Зарплата регулярно затримувалась — з обіцянками «з наступного місяця все буде інакше», але, як не дивно, не ставало.
• Понаднормова робота була нормою і не компенсувалась ні грошима, ні людським ставленням.
• Звільненим співробітникам часто взагалі не виплачували належне — і це був «звичний процес», а не виняток.
• У приміщенні всюди встановлені камери та прослуховування. Атмосфера нагадувала не IT-компанію, а спецоб’єкт.
• При цьому все це подавалося під соусом «ми ж одна сім’я» — тільки замовчувалося, що сім’я ця далеко не благополучна.
• Менеджмент дозволяв собі погрози, маніпуляції, а звільнення могло статися одним днем — без розрахунку.
• Пункти оффера порушуються. Примірники документів не видають. Причина? «Немає паперу». В IT-компанії. У XXI столітті.
Не рекомендую. Хіба що вам близька патернальна модель керівництва в стилі: «керівник завжди правий, бо він — бог і батько в одній особі». І ви готові волонтерити у проєкті з тотальним контролем і нульовою прозорістю.
Выстроил данной компании процессы, подняли с командой инфраструктуру, собрал всю команду разработки — по сути костяк с кем собственно и поднимали инфру.
Первый раз — ЗП выплатили нормально и в срок
Второй раз — задержка ЗП на 3.5 недели, что является плохим сигналом. При том что позиция у меня была руководящая — я старался успокаивать ребят что ЗП вот вот будет (такими же завтраками кормили и меня)
Когда была задержка по ЗП я начал искать другую компанию — за что меня оклеймили что я хотел «своровать код», сказали что я предаю компанию «в сложное время», а один из директоров прямо угрожал мне показывая видео как какие то люди копают себе могилу в лесу, приговаривая что «я не угрожаю но мы можем это устроить».
Потом пришел некий аудитор который сразу же начал «копать». В итоге — когда у меня заканчивался ИС — я считаю что я по договору сделал все что от меня требовалось — меня позвали на закрытие ИС, я положил телефон на стол и директор его тупо забрал (вместе с наушниками) и не отдавал до момента пока он не чуть ли не настаивая под угрозой СБшника хотел прочитать переписку, К этому моменту я уже был в другой компании, и этот «директор» решил что он вправе читать переписку с другой компанией.
ЗП так и не была выплачена мне за чуть более пол-месяца отработанной, а с последней ЗП в качестве якобы «штрафа» удержали 20 процентов — аргументируя что я собеседовался в другие компании.
Потом — когда мне предложили позицию Head of Architecture в Фавбет — от этих людей по мне прилетел очень неприятный отзыв (хотя я уже прошел все проверки СБ и полиграф) — из-за чего мне отказали
Одним словом — конченная компания
«Незабутній досвід, який краще забути.»
Працювати в цій компанії — це як грати в квест «знайди свою зарплату». Складність: неможливо пройти. Спочатку тобі обіцяють гори золоті, а в кінці лише тиша, мороз і смс «ми все повернемо, от-от». І так уже чотири місяці «от-от».
Керівництво — окрема пісня. Дуже креативні: не всім же спадає на думку будувати вертикаль влади за принципом «хто з ким спить, той і приймає рішення». Колектив згуртований, майже як реаліті-шоу: інтриги, скандали, романтика у вигляді підвищень за особливі таланти.
В цілому, якщо вам подобається працювати за «дякую», розвивати навички виживання без грошей і спостерігати за офісним «50 відтінків сірого», то вам точно сюди. А всім іншим — тримайтеся подалі від цієї гадюшні.
Не рекомендую. Хіба що для сюжету майбутнього стендапу.
Працював у цій компанії півроку, пішов через систематичну затримку оплати, компанія не заплатила мені за лютий, березень та 8 днів квітня, жодної інфи та комунікації, дуже прошу підтримати розголос цієї ситуації
«Пощастило» попрацювати з Prematch. Відношення до співробітників жахливе, інакше не скажеш. Навіть на звичайному людському рівні відчувається повна зневага і непрофесіоналізм керівництва. Але основна проблема — виплати заробітної плати. Двічі траплялися затримки ЗП (в другий раз затримка була майже місяць).
Одразу після виплати повідомив, що продовжувати таку співпрацю не планую, але погодився допрацювати два тижні аби передати справи — хотів «розійтись по нормальному». Але слово «лояльність» керівництву цієї компанії не знайомо. Мій останній день був 18.02. З того часу за лютий мені так ніхто і не заплатив, хоча керівництво обіцяло і обіцяло. Два місяці кормлять «завтраками». Більш того, знаю мінімум декількох людей з тих, хто пішов по тим самим причинам (таких значно більше ніж дві-три людини), кому досі не виплатили ЗП за відпрацьований час. Також усі знайомі, які зашились, ще досі не отримали ЗП за лютий та березень.
Я не розумію як у той же час компанія може наймати нових співробітників, якщо вона не заплатила за вже виконану роботу. Це лише зайвий раз підкреслює абсолютно хамське відношення до людей. Я вже не буду навіть згадувати про звільнення людей за один день по видуманим приводам та інші скандали, які мені довелося побачити за час моєї роботи.
Підсумовуючи: максимально токсична компанія в якій кидають на гроші. Не йдіть сюди працювати навіть якщо за вікном будуть часи Великої депресії.