Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

11 березня 15:47

Anastasia Prymak, Product Manager в Precoro

Я потрапила в Precoro два роки тому на позицію Trainee Product Manager, і досі дуже вдячна компанії за цей шанс. Для мене дуже цінно, що тут готові бачити потенціал у людях, навіть якщо в них ще небагато досвіду, але є бажання вчитися, працювати і рости.

Найбільше я ціную Precoro за людей, яких тут зустріла. Мені пощастило працювати поруч із дуже відкритими, позитивними й небайдужими людьми, які завжди готові допомогти, підказати, поділитися досвідом і щиро зацікавлені у твоєму розвитку. Тут справді відчувається, що твій ріст важливий не лише тобі, а й команді навколо.

Ще одна річ, яку дуже ціную — це довіра. У Precoro дають простір для ініціативи, ідей і відповідальності. Водночас ти не залишаєшся з цим сам на сам, бо поруч завжди є люди, до яких можна звернутися за порадою чи підтримкою. Саме поєднання довіри, відкритості та сильної команди робить цю компанію для мене особливим місцем.

Настю, пам’ятаю нашу співбесіду на одну роль, а в результаті ти доєдналась до продуктового відділу.

Найбільше тішить те, що в Precoro вміють бачити в людях потенціал і давати можливість розкриватися в різних ролях.

Дякуємо тобі за сміливість пробувати, вчитися і братися за нові виклики.
Ти чудово показуєш, як багато можна досягти, коли є цікавість, відповідальність і щире бажання рости.