Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

6 березня 13:29

Anastasiia Sydorkina, Content writer

У мене з Precoro була дуже коротка, але дуже тепла історія)

Я пишу цей відгук аж через півроку після того, як ми закінчили співпрацю, але я досі пам’ятаю, що для мене в компанії головну цінність складали люди. Моя безпосередня менеджерка Марина, топ оф зе топ HR Лусік, вся команда маркетингу, в якій я працювала, а також хлопці і дівчата з інших відділів, з якими я встигла пересіктись — всіх об’єднує любов до справи та людяність.

Ще варто сказати, що продукт сам по собі дуже крутий! Це був мій перший досвід роботи в продуктовій компанії і це було вау — ти постійно вивчаєш щось нове і це дуже розвиває тебе як професіонала.

Ну і last but not least — те, що підкорило мене ще на етапі знайомства з компанією — соціальна відповідальність Precoro. Вони підтримують стільки важливих ініціатив — в мене аж дух перехопило. Дуже потужно!

Дякую, Precoro, що трапились на моєму шляху! Бажаю вам розвитку, зросту і надзвичайних успіхів!)

Дякуємо за щирий відгук, Настю! Радію, що ти знайшла своє покликання і продовжуєш себе реалізовувати.

Будь яка історія має завершення, на жаль. Але найважливе, це те як вона завершується.
Наша історія завершилась з вдячністю, повагою та теплими словами. Бо час, який ми провели разом, був справжнім і важливим для обох сторін. Дякуємо за це!