Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

11 липня 2025 19:10

Ivan Kontsevych-Nosyk, Senior Project Manager в пошуку dream job

Цього тижня проходив співбесіду на роль PMа до компанії Precoro на один з напрямків.
Співбесіда сподобалась, інтерв’юер була готова до дзвінку, ознайомилась з моїм резюме, задавала питання — все по суті. Дакож було приємним, що я міг задати свої питання і отримати на них відповіді (продумані відповіді, а не просто аби відповісти). Відверто кажучи, я б хотів з вами попрацювати тому що сама концепція і вайб мені дуже зайшов.

На жаль не пройшов тому що позиція передбачає гібридну модель роботи, а я можу тільки віддалено, але абсолютно розумію це.

Тим паче хотів побажати компанії росту і успіхів. Хто зна, можливо ще попрацюємо)

Дякуємо вам за цей відгук і за інтерес до Precoro
Мені також було приємно познайомитись та поспілкуватись. Окремо дякую за відкритість, глибину питань і теплий настрій під час розмови.

Нам важливо, щоб кожна співбесіда була не просто «етапом», а можливістю зустрітись з сильними спеціалістами — навіть якщо зараз не вдалося співпрацювати.

Щиро сподіваюся, що ще перетнемось — адже вайб, як ви влучно сказали, справді важливий
Бажаємо вам класних можливостей і реалізації задуманого.

Підтримали: Ivan Kontsevych-Nosyk