Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

26 серпня 2024 16:05

Andriy Zhyvolovich, CEO з 2016 року

Аріна, дякую за ваш відгук!

Наші співбесіди побудовані таким чином, щоб виявити на скільки кандидат відповідає вимогам не тільки з професійних навичок, а й по культурі. Це і є метою співбесіди, ми не маємо подобатись всім, тому дана співбесіда це підтвердження того що процес працює. Для таких позиції як CSM, дуже важливі комунікативні навички, що є поняттям досить широким і таким, яке важко порахувати та раціоналізувати.

Я особисто бажаю вам знайти роботодавця, який буде відповідати вашим вимогам і дозволить реалізувати себе! Дар’я — наш HR Specialist, дуже відповідальна і професійна і ми дуже раді що вона є частиною Precoro.

Закликаю вас та інших кандидатів ставитись з повагою до рекрутерів, бо проведення співбесіди це інвестиція часу і з нашої сторони, а рекрутер теж людина.💙

Так, вірно, ви не маєте подобатись усім. Проте річ іде про повагу до кандидатів котрі проходять співбесіду і витрачають на це свій час. Інвестиція часу з боку рекрутерів — оплачується, оскільки це входить до їх обов’язків, а саме закриття вакансії, і про неповагу до рекрутерів ніякої мови не йшло. Просто об’єтивні факти про проходження співбесіди і особиста думка про процес найму в Precoro, для цього і існують відгуки. Та і ви ж не просто так попросили співробітницю саме на посаді CSM написати відгук, після мого.

Також хочу побажати вам знаходити людей котрі підходять у ваш колектив, і не намагатись зняти відповідальність за свої помилки та за допомогою пасивної агресії намагатись принизити тих, хто має свою думку. Тим паче, коли критика є конструктивною.💙