17 травня 2024 13:10
Рік тому я читала тут відгуки, перед тим як приїхати на тестові дні. І от тепер я вже рік працюю в Precoro і залюбки теж залишу свій відгук. Якщо коротко — я дуже рада бути частиною Precoro. А тепер не коротко)
Працюю на посаді Accountant, до початку співпраці мала суттєвий досвід в бухгалтерії, але не в ІТ сфері. І через це я дуже хвилювалася. Тестові дні мені дуже допомогли зрозуміти що вцілому «кухня» мені знайома, кардинально масштабно іншого по моїй сфері не було, я відчула в собі впевненість. Залишалося відчути атмосферу, колектив, зрозуміти організацію роботи, навантаження, чи підходимо ми один одному. І тестові дні цілком мені надали уявлення про нашу майбутню співпрацю, як і компанія в свою чергу мала час придивитися до мене ближче.
Мені дуже пощастило з моєю Chief Accounting, я одразу з тестових днів відчула конект. Сподобалося як вона поступово мене онбордила. Це не було так, що мені все і одразу скинули, розбирайся. Я познайомилася з новими програмами, з яким не мала досвіду раніше, при тому мені подобається, що я залучена до різнопланових задач і завжди дізнаюся щось нове і впевнена скільки ще всього попереду!) Мені подобається відчуття тандему в нашій маленькій команді.
Precoro націлений на довгострокову співпрацю і це для мене дуже важливо, в нашому буремному житті. Я в захваті бути частиною компанії яка купила цілий будинок для сім’ї переселенців! Компанія на регулярній основі активно залучена до благодійності, як і колеги, зі своїми зборами, я завжди посміхаюся з креативності цих зборів!))
Працюю здебільшого віддалено, але завжди можу приїхати в комфортний офіс, для мене це ідеально, тому що маю вибір. Поїздка в офіс для мене це свято, бо я не виснажена щоденними заторами. В теплу пору року на задньому дворику офісу проводиться йога. Є медичне страхування. Є «клуби по інтересам» — настолки, домашні тварини, волейбол, теніс.
Резюмуючи — я рада бути частиною Precoro, я рада констатувати факт, що зробила вірний вибір рік тому.