2 квітня 2024 10:20
Працюю в Прекоро на позиції Junior Customer Success Manager вже більше року, прийшла в компанію без досвіду в IT але з великим бажанням вчитись. Хочу розказати за що найбільше люблю Прекоро:
— Амбіційна команда, яка готова працювати на результат. Ретельно підбирають людей, які розділяють цінності компанії.
— Класний український продукт, який постійно покращується і створює конкуренцію набагато більшим компаніям на ринку.
— Відкритість до наймання людей з невеликим досвідом. На кожному кроці відчуваєш підтримку команди і відкритість допомогти з новими задачами.
— Націленість на довготривалі стосунки.
— Постійний розвиток та нові челенджі, ніколи не стоїш на місці. Можливість рости як професіонал.
— Можливість бути проактивним, проявляти ініціативу та брати відповідальність за свою роботу.
— Відкритість в комунікації: дружньо та щиро поговорити можна як і з людиною зі свого відділу, так і з CEO.
— Заохочення тім-білдингів та проведення часу з командою поза роботою, для цього створені всі умови.
— Підтримка ЗСУ та заохочення до волонтерства.
Впевнено можу порекомендувати Прекоро людям, які хочуть професійно розвиватись та працювати в крутій команді, яка стане другою сімʼєю!