28 березня 2024 22:04
Стільки чудових відгуків на компанію Precoro, що я диву даюсь: як я могла отримати такий негативний досвід у них? Почну з початку.
Мій шлях у ІТ почався із пошуку роботи у далекому
На зустрічі із Наталією, я розповіла про свій попередній досвід, що маю погану англійську, і що уже пішла на курси. Тут був перший дзвіночок — мене назвали ’стрьомною’.. але Наталія запропонувала подивитись одна на одну пару днів, попрацювавши разом у офісі, з чим я із радістю погодилась. Моїй радості не було меж)
Наступного робочого дня, я приїхала до офісу, мене познайомили із командою, відвели до робочої кімнати і сказали працювати. Доступи налаштували швидко, я активувала перекладач і почала працювати. Через пару годин, Наталія мене запитала, чи я працюю із перекладачем і що маю користуватись англійською.. Добре, це було повільно і важко через не знання мови.
Після обіду Наталія запросила мене до окремої кімнати і запитала: ’Чего тьі тупішь’? Я сказала, що без перекладача, поки що працювати не можу. На що отримала відповідь: а це ти робила тестове? що я, ’стрьомна особа’, майже
Через місяць, я отримала офер у компанії, де усі вебсайти, які я мала підтримувати, були англійською. Після цього, щоразу, після закінчення кожного рівня англійської та отримання сертифікату, я подумки втилара носа Наталії, що я можу! і роблю! Зараз у мене Intermediate level і зупинятись я не збираюсь)
Зараз, я рада, що не потрапила до компанії Precoro, а отримала прекрасний досвід у іншій компанії. Тепер я розумію, що одна людина, може зіпсувати все враження про компанію. Одна людина, може надати кучу комплексів, які будуть заважати тобі рухатись і страх почути фітбек ’чего тьі тупішь’.
Кожна людина є особливою, індивідуальною, розумною, зі своїм темпом життя, підходами та поглядами. Кожна людина може і має право змінити своє життя, професію, оточення і рухатись туди, куди вона прагне.
Тому давайте поважати одне одного, дивитись на події з погляду дорослої людини та поважати вибір кожного! І на даний час, з мене достатньо Precoro. Удачі Вам без мене!
Олено, дякую вам за відгук, хороші відгуки приємні, а негативні корисні! — Мені дуже шкода що ви отримали негативний досвід. Ми стараємось бути дуже толерантними та уважними до кандидатів, особливо якщо це початкові позиції, бо в нас більшість таких працівників і ми знаємо як важко починати. Протягом останніх
— В Precoro працюють дуже різні люди, як з точки зору досвіду, віку, характеру, національності тощо, проте ми не підходимо всім і це нормально. Для того, щоб зрозуміти на скільки ми підходимо один одному ми пропонуємо тестові дні, завдяки чому можемо дати можливість спробувати себе більш широкій аудиторії, бо віримо що треба дивитись не тільки на резюме/досвід, а в першу чергу на людину. Наташа, яку ви згадуєте є одним з ключових працівників і я особисто дуже її ціную як людину, професіонала, менеджера і не тільки. Впевнений що цей досвід є винятком з правил і ми надалі будемо працювати над покращенням рекрутинг процесів.
— Дуже радий чути що ви змогли побудувати успішну кар’єру і підняти рівень англійської, я особисто бажаю вам успіхів і ще раз дякую за те що поділились.