Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

10 березня 2024 18:29

Karyna Kryvosheia, Customer Success Manager в Precoro

Я бачу Прекоро як амбітну, згуртовану, дружню, прозору компанію, яка має на меті будувати якісний український продукт. Мені подобається що люди тут орієнтовані на результат, надихаюсь бажанням покращувати як клієнтські процеси шляхом вдосконалення продукту, так і внутрішню кухню внаслідок відкритої комунікації та організованого таск-менеджменту.

Працюю на посаді Customer Success Manager майже рік, за цей час зробила багато професійних та особистісних відкриттів, дуже хвилювалась наскільки я правда підійду на цю посаду, дуже хотіла показати гарний результат і не підвести команду. Було дуже приємно відчувати підтримку зі сторони команди та взагалі всіх навколо, не тільки мого керівника. Така робочо-дружня атмосфера дає можливість розкрити потенціал і сфокусуватись на важливому.

Окрім професійної амбітності, варто зазначити наскільки колеги відкриті до благодійності й підтримки тих, хто цього правда потребує. Маю зізнатись що рівень моєї соціальної свідомості тут відчутно підвищився, відчуваєш себе частиною чогось важливого, класного і корисного.

В моїй команді цінують результат, але й роблять багато для того, аби у тебе вийшло його досягти 🙂

Карина, дуже дякую за такі приємні слова про нас! Радий бути з тобою в одній команді! Рік пройшов дуже швидко, впевнений що в нас ще не один попереду!