Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

5 лютого 2024 16:18

Anna Molochko, Inbound Sales Representative в Precoro

Працюю в Прекоро майже рік на позиції Inbound Sales Representative. Прекоро — це моя перша робота в продуктовій компанії.

По-перше, хочу сказати, що це не просто продукт, який приносить користь багатьом клієнтам, а це також і люди, які кожного дня працюють, щоб зробити його ще кращим. Мені дуже подобається, що компанiя відкрита до будь-яких iнiцiатив з приводу продукту, кожна думка, як клієнта так і працiвника, є цінною. Я би сказала, що працювати в продуктовій компанії це як будувати дiм — завжди можна щось покращувати, якщо ті, хто там живуть, мають таке бажання)

По-друге, те, про що не можна мовчати — це люди загалом і особисто сама сейлз команда. Я працюю з-за кордону, але дуже класно, що є можливість приїжджати до офісу в Варшавi та іноді працювати разом з командою. Крім цього, кожні два тижні маю дзвінки за кавою з колегами з різних відділів компанії, таким чином встигаю познайомитися та поспілкуватися з більшістю колег. Також мені подобається, що HR команда ініціює 1 on 1 дзвінки з кожним, що дає можливість задати свої питання, також практикуються загальні дзвінки з CEO, де кожен має можливість задати будь-яке питання Андрію, а він завжди щиро та відверто відповість.

Сейлз команда дуже класна та відкрита, мені подобається що тут всі намагаються поділитися цікавими кейсами, ресурсами, підтримують один одного, я завжди можу звернутися за допомогою чи порадою. Менеджер кoманди щиро зацікавлений в розвитку кожного та дуже відкритий до будь-яких ініціатив та покращень внутрішніх процесів, завжди може допомогти з необхідними ресурсами.

Загалом, в Прекоро дуже комофртно та тепло, відчуваєш, що на тебе не байдуже, та чітко розумієш всі цілі та напрямок куди рухаєшся ти сам та компанія.

Аня, дуже дякуємо за твій внесок в наш результат, раді бути в одній команді та завжди чекаємо на тебе в офісі!