Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

13 жовтня 2023 15:35

Антон Верета, QA engineer в Precoro

Мій шлях в прекоро почався вже більше трьох років назад, тому я готовий поділитись з вами своїм досвідом роботи за цей довгий період

Прийшов я в прекоро в першій половині 2020 в розпал коронавірусу, без досвіду і з великим бажанням працювати. Як зараз пам’ятаю той день. Перше що мене одразу здивувало, то це був офіс. Він не схожий на типові офіси в різних БЦ, бо розташований в котеджному комплексі на виїзді з Києва. Це приватний будинок з кабінетами і кухнею на першому поверсі. Влітку ми часто можемо вийти і випити по філіжанці кави на терасі або навіть прогулятись до озера. В самому ж офісі завжди гарно і затишно, за що дякую нашій чудовій команді HR Лусік і Даші :heart:

Друге, це компанія, яка не тільки не боїться труднощів, але й вміло справляється з ними. Коли я прийшов в прекоро тут було людей 12 і всіх можна було запам’ятати в перший же день. За період роботи я тут зустрів і епідемію коронавіруса і початок війни, багато компаній скорочували працівників, або ж закривались. Але в прекоро не пам’ятаю жодного дня, коли когось скоротили. Навпаки в будь-який момент, в будь-яку пору року ми працювали і бачили результат. Можливо тому за цей час команда прекоро виросла в разів 7-8, а функціонал, який ми зробили за весь цей час навіть важко оцінити

Третє, відкритість. В компанії кожен квартал проводяться презентації від відділів. Завжди можна побачити в якому стані ми зараз знаходимось, які у нас плани, виклики, досягнення. Існує також така практика, як зустріч з СЕО, це окрема тема, коли ви вдвох з СЕО можете поспілкуватись про будь що, що стосується компанії (і не тільки). Це завжди приємна і продуктивна розмова, яка дає тобі певний заряд

Ну і звичайно ж люди. Особисто для мене це дуже важливо. І тут річ не лише про професійний бік, хоча це звичайно також. А і про атмосферу в цій команді. Важливо, щоб люди були не просто працівниками, а дійсно командою. В прекоро з цим все чудово: спортивні івенти, різні заходи, настільні ігри і звичайно барбекю по вечорам)

Прекоро це не просто компанія для мене — це друга сім’я. А сім’я — це найважливіше!

Антон, дуже дякую за твій відгук, радий бачити тебе частиною команди! Впевнений попереду найцікавіше!