Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

13 липня 2023 19:52

Marta Holyk, Junior Content Writer в Precoro

Я працюю в Прекоро уже пів року і, на мою думку, це просто неймовірна компанія. Сюди я потрапила за рекомендацією подруги і вважаю, що мені дуже пощастило почати свою роботу як Content Writer саме тут.
Перш за все, я люблю Прекоро за людей, з якими працюю. У компанії панує легка, дружелюбна атмосфера, колеги уважні одне до одного і завжди готові допомогти. Я працюю дистанційно, але маю можливість ближче спілкуватись з колегами у неробочому форматі через відеодзвінки і це дуже допомагає урізноманітнити задачі)
Також мені подобається, що у нас є квартальні зустрічі, де можна краще зрозуміти роботу інших відділів, труднощі, з якими вони стикаються і як їх можна вирішити. У Прекоро заохочують відкриту комунікацію і дійсно переймаються тим, щоб людина бачила загальну картинку і розуміла спільну мету і свою роль у ній, а не лише буденно переходила від завдання до завдання.
І звичайно ж я була дуже приємно здивована, що змогла отримати посаду в такій компанії без попереднього досвіду роботи у цій сфері, лише з великим бажанням працювати, курсом від Coursera і успішним виконанням тестового завдання. Дуже надихає, що дають шанс людям, які тільки починають свій шлях у професії. Я отримала можливість вчитися у найкращих, отримувати чесний фідбек і цінні поради і при цьому повне відчуття того, що до мене готові прислухатися і мене цінують.
Щиро рекомендую Прекоро для спеціалістів різних рівнів, які шукають теплу атмосферу у колективі, цікаві робочі завдання і можливість рости разом з компанією.

Марта, дуже дякую за відгук! Дякую тобі за роботу і бажання рости разом!