Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

5 вересня 2022 23:21

Христина Радиш, Product Expert в Precoro

Працюю в Прекоро вже більше 8-ми місяців в сейлз-команді і ось мої враження-відгуки:

1. Менторство: Прекоро — моя перша робота в сфері сейлз. За досить короткий час завдяки команді та нашому керівнику Руслану я отримала базові навички роботи з клієнтами, знання продукту і всі можливості для розвитку себе як сейлзині:) Подобається підхід створення менших команд (пар) всередині відділу, де можна отримати класний досвід peer-review та менторства.

2. Команда: в Прекоро успішно поєднується робота над власними тасками та духу команди: хоч і через раптовий remote я не змогла доєднатися до звичних прекорівських bbq, ігрових п‘ятниць та навіть спільних пробіжок/забігів — знаю, що це в компанії є! В Прекоро працюють багато керівників і керівниць відділу, які були з компанією майже від початку (2015 року) і створювали продукт до того рівня, на якому він зараз. Саме від них найчастіше можна багато чому повчитися!

3. Допомога Україні: все таки гріє душу працювати в компанії, яка не тільки сумлінно оплачує податки та підтримує економіку країни, а й стабільно від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну підтримує волонтерські ініціативи та ЗСУ.

4. Технічне забезпечення: в Прекоро дбають про технічне забезпечення і готовність до роботи кожного і кожної — ви будете забезпечені всім: починаючи від комп‘ютерів, закінчуючи лампами для кращого світла для проведення дзвінків:)

5. Постійний розвиток продукту та збільшення команди. Команда збільшується щомісяця, а це показник, що продукт розвивається і компанія підвищує планку сама для себе. Оскільки, це мій перший досвід роботи в ІТ компанії (головною метою для мене було відкрити для себе світ українського ІТ), то Прекоро показало, що поки є такі компанії і команди, майбутнє українського бізнесу та ІТ-індустрії в надійних руках:)

Христина, дуже дякую за такий щирий і теплий відгук! Раді бачити тебе в команді!